X

Έτσι θα είναι στο μέλλον το αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας”

Ποιες οι σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και την αναβάθμιση της Κέρκυρας ως τουριστικό προορισμό.

Ant1news

Η Fraport Greece παρουσίασε τα αναλυτικά κατασκευαστικά σχέδιά της για το Αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» στην τοπική κοινωνία, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών τουριστικών φορέων και τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα σχέδια, θα κατασκευαστεί ένας νέος τερματικός σταθμός του αεροδρομίου αυξάνοντας το συνολικό μέγεθος του αεροδρομίου κατά 24%, ενώ θα ανακαινιστεί ο υπάρχον τερματικός σταθμός.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν: 27% αύξηση των σταθμών Check-in, 50% αύξηση των ζωνών ασφαλείας και 33% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών.

O κ. Alexander Zinell, Δ/νων Σύμβουλος της Fraport Greece, δήλωσε ευτυχής για την παρουσίαση των σχεδίων ανάπτυξης και αναβάθμισης του αεροδρομίου Ι. Καποδίστριας.

 

"Η Κέρκυρα είναι ένα μοναδικό νησί. Η φυσική ομορφιά της, η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, η αρχιτεκτονική της και όλο το περιβάλλον της, την κάνουν έναν δημοφιλή προορισμό για επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία των επιβατών, ώστε να είναι αντάξια του προορισμού. Διαθέτουμε τη γνώση και τα εργαλεία και το έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις σε άλλα μέρη ανά τον κόσμο. Κάτι που μας έχει διδάξει η εμπειρία μας είναι ότι δεν μπορούμε να το καταφέρουμε μόνοι μας. Μπορούμε μόνο σε συνεργασία με την κοινωνία και τους εμπλεκόμενους φορείς κάθε τόπου", τόνισε ο ίδιος.