X

Ο Τύπος της Πέμπτης

ΕΝΦΙΑ, δασικοί χάρτες και αυθαίρετα απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ant1news

Οι νέες αντικειμενικές αξίες για τον ΕΝΦΙΑ, οι εκπτώσεις στην αλλαγή χρήσης γης, καθώς και η νέα παράταση για την τακτοποίηση αυθαιρέτων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πώς θα «χτίσετε» το αφορολόγητο – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ----Από 14% έως 32% πάνω οι εισφορές για 1,4 εκατομμύρια ασφαλισμένους----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ----ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ----ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΑΣΙΚΑ» ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ – ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ----3.176 προσλήψεις μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, δήμους και νοσοκομεία – 3 ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ.

Η ΑΥΓΗ: Ο Μητσοτάκης απειλεί τους βουλευτές του – ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗ Ν.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ – Και σπασμωδικό «ανφέρ»: «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια»----Φοροελαφρύνσεις στα μεσαία εισοδήματα με την εφαρμογή των αντίμετρων----47 δις ευρώ έχασαν οι συνταξιούχοι επί Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Μειωμένα ανταλλάγματα για καταπατημένες εκτάσεις----Νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ----Ευρωπαϊκό δάκτυλο στις βρετανικές εκλογές «βλέπει» η Τερέζα Μέι----ΣΥΡΙΑ: Ψάχνουν λύση με «ζώνες ασφαλείας» .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα «νάρκη» στο Ελληνικό – Η υπουργός Πολιτισμού ανοίγει ξανά το θέμα των διατηρητέων κτιρίων----Επικίνδυνα παιχνίδια της Άγκυρας----Οι Κυριακές διχάζουν τους εμπόρους----Σύγκρουση δύο κόσμων στο γαλλικό ντιμπέιτ----Μαφιόζικο χτύπημα έξω από σχολείο----Ανοίγουν δρόμοι ναυσιπλοΐας στον Βόρειο Πόλο----Νομιμοποίηση καταπατημένων με 100 δόσεις – Σε δασικές εκτάσεις----Παυλόπουλος υπέρ μη κρατικών ΑΕΙ – ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ----Νέες αντικειμενικές αξίες για τον ΕΝΦΙΑ – ΤΟ 2018.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ – Μέτρα και «αντίμετρα» στην υπηρεσία του κεφαλαίου – Πανηγυρίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της κερδοφορίας τους που δημιουργεί η αντιλαϊκή συμφωνία----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Δεν θα χαρίσουμε στα μονοπώλια καμία Κυριακή----ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Επικίνδυνα σχέδια στην Ανατ. Μεσόγειο για την «ασφάλεια» επιχειρηματικών σχεδίων----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Κατάργηση των αντιλαϊκών-αντεργατικών νόμων σημαίνει σύγκρουση με αυτούς που έχουν την πραγματική εξουσία----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Συριακό και οικονομία στην ατζέντα----ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ – Με επιτυχία έγινε η Σύνοδος του Τμήματος Ευρώπης----ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ – Πλήθος εκδηλώσεων τις επόμενες μέρες----ΠΑΤΡΑ – Σήμερα η εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη δικτατορία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΣΟ κοστίζει Η ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΣΤΑ ΔΑΣΙΚΑ – Εγκύκλιος ορίζει το «ενοίκιο» σε (100 δόσεις) ανά περιοχή – Παρατείνεται για ακόμα έναν μήνα προθεσμία τακτοποίησης των αυθαιρέτων----Κυριάκος: Ο Τσίπρας πρέπει να μοιράσει από τώρα τα πλεονάσματα----ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ $22 ΔΙΣ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ----Μαφιόζικος φόνος έξω από δημοτικό----Στα ολοήμερα σχολεία και οι μαθητές από τις τρίτεκνες οικογένειες----Μεγάλη σφαγή δείχνουν οι πρώτες εκκαθαρίσεις στον φόρο εισοδήματος----ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΠΟΤΕ----Σιμιτζόγλου στη δημοκρατία για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς: Θα πράξω τα δέοντα.

ΕΘΝΟΣ: ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Με εκπτώσεις η αλλαγή χρήση γης----ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ----ΗΤΤΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ – Η αλβανική σημαία στη Βουλή των Σκοπίων----ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΙΒΑ – ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.----ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΕΕΘΑ – ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ… 10 ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ----ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – Αλλαγή φύλου με απλή δήλωση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δασικοί χάρτες Σώστε τα χωράφια σας με εκπτώσεις έως 83% - ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ»----Στα πρόθυρα εμφυλίου τα Σκόπια---Νέο μπάχαλο Μουζάλα-Γαβρόγλου για τα προσφυγόπουλα στα σχολεία----Τα νέα drones της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής – ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ… ΥΠΗΡΕΣΙΑ----ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ----Η ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αν το δηλώσεις, θα το… οργώσεις – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ----Άνω-κάτω στη Ν.Δ. για τον Ιβάν Σαββίδη----ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Έτοιμη για έγκριση----ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Κατάθεση-καταπέλτης----ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – Δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Μέι… μαινόμενη----ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ – Έκθεση στην Ύδρα----ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – Η Γιουβέντους «ταξιδεύει» για τον τελικό, 2-0 στο Μονακό.

ΤΑ ΝΕΑ: Αγωνία και λαχτάρα – Προληπτικό μασάζ και διακριτική επιτήρηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις στην ψηφοφορία για τα  μέτρα----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ----ΑΚΙΝΗΤΑ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ----Με μια απλή δήλωση η αλλαγή της ταυτότητας φύλου----ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ----ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ.

ESPRESSO: ΠΟΛΕΜΟΣ μαφιόζων! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΑΖΩΣΑΝ ΝΟΝΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: «ΔΑΣΚΑΛΕ, ΒΟΗΘΑ ΜΕ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ»---Η Βιλέγκας έριξε με ένα «κλικ» το ίντερνετ----«Δύο ξένοι» Ελένη και Μάκης----Ραπ της ντροπής για τον Ντάνο----ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ----Διαζύγιο μετά το γλέντι του γάμου τους.