X

Αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης ο 10χρονος γιος του Γρίβα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το παιδί. Πάνω στα ρούχα του είχε το αίμα του πατέρα του. Τι λέει η ψυχολόγος που τον παρακολουθεί.

Ant1news

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο γιος του Βασίλη Γρίβα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, όταν οι εκτελεστές δολοφονούσαν τον πατέρα του, με τις σφαίρες να περνούν μερικά εκατοστά από το κορμί του 10χρονου. 

Η ψυχολόγος που παρακολουθεί το παιδί, λέει πως είναι σε κατάσταση σοκ, περιγράφοντας πως ακόμη και τα ρούχα του είχαν ποτίσει με αίμα. 

 «Το παιδί τρεμάμενο, άνοιξε τη πόρτα του αυτοκινήτου και έχοντας πάνω στα ρούχα του το αίμα του πατέρα του έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους δασκάλους, αναφέρει η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου που παρακολουθεί τον 10χρονο

Το παιδί έτρεξε για να ξεφύγει από τα πυρά των δολοφόνων

Η εικόνα της εκτέλεσης του ίδιου του, του πατέρα στροβιλίζει ξανά και ξανά στο μυαλό. Ένα παιδί μόλις 10 ετών αποτυπώνει στο μυαλό με κάθε λεπτομέρεια όλη την τραγωδία και διαρκώς ρωτάει ακόμα και σήμερα «γιατί να συμβεί αυτό στον δικό μου πατέρα;» 

«Τα παιδιά είναι σκληρά γιατί είναι αυθόρμητα. Φοβάται την αντιμετώπιση που θα χει από τους συμμαθητές του …», λέει η ψυχολόγος. 

Το παιδί αρνείται ακόμα να πιστέψει ότι ο πατέρας του είναι νεκρός. Την έζησε την αλήθεια της ζωής του λεπτό προς λεπτό αλλά δεν μπορεί να την κατανοήσει μα ούτε και να την αποδεχθεί. Όλα έγιναν αστραπιαία, θα πει αργότερα. Δεν πρόλαβα ούτε να του μιλήσω. Να τον αγκαλιάσω όπως κάνουν όλα τα παιδιά με τον μπαμπά τους…

ψ