X

Η πρώτη βόλτα του Άκη Τσοχατζόπουλου (βίντεο)

Η πρώτη έξοδος του πρώην υπουργού αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, χέρι - χέρι με την σύζυγό του. Τα κεράσματα στους δημοσιογράφους και οι δουλειές της Βίκυς Σταμάτη.

Ant1news

Να πάει το παιδί του στο σχολείο ήταν το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει αμέσως μετά την αποφυλάκισή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Πιασμένος χέρι- χέρι με την σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη οδήγησαν τον μικρό τους γιο στο σχολείο του, που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, οι δύο γονείς συνομίλησαν για λίγο με τον δάσκαλο του γιου τους.

Άλλωστε, ο γιος του ήταν ο πρώτος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο πρώην υπουργός όταν επέστρεψε σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από 5 χρόνια φυλάκισης.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αυτή η εμπειρία «ήταν κάτι μοναδικό» ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της συζύγου του για την οποία είπε ότι «αυτή κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους. Τους τελευταίους 3-4 μήνες μας οδήγησε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Σχετικά με την δίκη που έχει τον επόμενη μήνα ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε πως «θα τα πούμε αργότερα».

Στη συνέχεια ο Άκης Τσοχατζόπουλος κέρασε όλους του δημοσιογράφους που βρίσκονταν κάτω από το σπίτι του σάντουιτς και χυμούς.

«Μας είπαν από το σπίτι του κυρίου Τσοχατζόπουλου να φέρουμε σάντουιτς και χυμούς» δήλωσε ο ψιλικατζής της γειτονιάς του πρώην υπουργού.

Η Βίκυ Σταμάτη αμέσως μετά την βόλτα τους, επέστρεψε στο σπίτι και έκανε δουλειές.