X

“Δίδυμα Φεγγάρια”: Αυτοκτονεί η Μάρθα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1!

Ant1news

Παρέα και αυτή την εβδομάδα, από Δευτέρα 8 έως και Παρασκευή 12  Μαΐου με τα «Δίδυμα Φεγγάρια» στις 17:45 στον ΑΝΤ1!

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

149o επεισόδιο

Η αδιάφορη στάση του Ορέστη στη διεκδίκηση της Αγάπης από τον Φίλιππο, εκπλήσσει δυσάρεστα τον Φίλιππο, εντυπωσιάζει όμως την Αγάπη. Ταυτόχρονα πέφτουν οι μάσκες, μετά την ανακάλυψη του μεγάλου ψέματος της Αφροδίτης από τον Αντώνη, που εξωθείται στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ περνά στην αντεπίθεση, μετά το λάθος της Αλίκης να την συναντήσει. Εν τω μεταξύ η Μαρουσώ και ο πατέρας του Αντώνη κάνουν το μεγάλο βήμα με τη βοήθεια του Αρτέμη. Συγχρόνως η Λαμπρινή ζει ένα όνειρο, που μπορεί όμως να αποδειχθεί εφιάλτης. Παράλληλα η Αφροδίτη αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπό στον πατέρα του Αντώνη. Λίγο αργότερα μία αιφνίδια επίσκεψη ταράζει τη Σίλα.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

150o επεισόδιο

Η Αφροδίτη μιλάει στη Σίλα για τη βιαιότητα του Αντώνη, αλλά την ίδια στιγμή της δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει. Η Σίλα κάνει μαζί του μια πολύ έντονη συζήτηση και του αποσπά την υπόσχεση ότι δε θα χτυπήσει στο μέλλον καμία γυναίκα. Ταυτόχρονα η Ελισάβετ καταφεύγει σε ανώνυμα τηλεφωνήματα με ερωτικά τραγούδια στον Ορέστη. Αυτός καταλαβαίνει από πού προέρχονται αυτά τα τηλεφωνήματα και βάζει την Ελισάβετ στη θέση της. Ο Παύλος συναντιέται με το Φίλιππο και τον συμβουλεύει με έμμεσο τρόπο να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια να ξανακατακτήσει την Αγάπη. Ο Αμβρόσιος παρακαλεί την Αλίκη να πάει να δει τη Μάρθα κι ενώ η Αλίκη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην απαίτηση του Αμβρόσιου, η Μάρθα κάνει τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας..

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

151o επεισόδιο

Η Ελισάβετ καλεί ασθενοφόρο το οποίο πάει τη Μάρθα στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Αρτέμης ο μεσίτης δίνει λάθος κλειδιά στη Μαρουσώ για την ταβέρνα και τώρα δεν μπορούνε να τον βρούνε. Ο Αντώνης επισκέπτεται τη Σίλα, γνωρίζει την κόρη της και την συμπαθεί από την πρώτη ματιά.. Η Αγάπη αδειάζει μια ντουλάπα στο σπίτι της και κάνει χώρο για τα ρούχα του Ορέστη.. Η Αφροδίτη πετυχαίνει τον πατέρα του Αντώνη και του λέει ότι θα κάνει μήνυση στον Αντώνη για ξυλοδαρμό! Με αγωνία περιμένουν όλοι τις εξελίξεις για τη Μάρθα, τα νέα όμως δεν είναι καθόλου καλά..

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

152o επεισόδιο

Ο αιφνίδιος θάνατος της Μάρθας σοκάρει και γεμίζει θλίψη τους πάντες, δημιουργεί όμως και νέες ισορροπίες. Ταυτόχρονα ο Αντώνης και η Σίλα ολοκληρώνουν τη σχέση τους και η Αφροδίτη, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει τις απειλές της πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η εξαφάνιση του Αρτέμη, προβληματίζει την Μαρουσώ, τον Φίλιππο και τον πατέρα του Αντώνη, μέχρι τη στιγμή που μία αναπάντεχη είδηση τους προσγειώνει απότομα. Την ίδια στιγμή η Αρετή μεταφέρει στον Παύλο κάποιες υποψίες για τον Ορέστη, που του δημιουργούν ανησυχία. Λίγο αργότερα η Ελισάβετ αποδεικνύει περίτρανα, πως δεν έχει ξεπεράσει το θέμα της, με την σχέση της Αγάπης και του Ορέστη.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

153o επεισόδιο

Η Μαρουσώ συνειδητοποιεί, ότι το όνειρό της να ανοίξει την ταβέρνα της εξανεμίστηκε, μαζί με τα λεφτά που της έκλεψε ο μεσίτης. Η Ελισάβετ καταλαβαίνει ότι η σχέση της αδελφής της με τον Ορέστη είναι τόσο σοβαρή, που θα τον παντρευτεί στα αλήθεια. Ο Αντώνης βλέποντας ότι η Αφροδίτη δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι για να τον εκδικηθεί, ξεπερνάει τα όριά του και βιαιοπραγεί εις βάρος της. Και μπορεί η Σίλα να τον συγχωρέσει, αλλά ο νόμος αυτή τη φορά θα είναι εναντίον του. Μια ακόμα ίντριγκα από την πλευρά της Ελισάβετ προς τον Ορέστη αποκαλύπτεται και πέφτει στο κενό.. Την ίδια στιγμή η Αλίκη προσπαθεί να διαχειριστεί τις τύψεις της που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Μάρθα κι ο Αμβρόσιος την παρηγορεί..

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria