X

Αποδοκιμασίες σε Πολάκη και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα (βίντεο)

Από την πίσω πόρτα μπήκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ο Παύλος Πολάκης, ενώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «τα άκουσε» από συγκεντρωμένους.

Ant1news

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετέβη το πρωί του Σαββάτου ο Παύλος Πολάκης, εκεί,  όπου είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων της Υγείας.

Τα πνεύματα ήταν οξυμένα, με αποτέλεσμα, μετά από διαβουλεύσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και των αστυνομικών, ο αναπληρωτής Υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα.

Περιοδεύοντας στο νοσοκομείο, διαπίστωσε την ορθή λειτουργία του και αναφέρθηκε στην κάλυψη των κενών και στην εύρυθμη λειτουργία παλαιών και νεότερων κλινικών.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, που συνόδευε τον Π.Πολάκη, βγήκε να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές, όταν ενοχλήθηκε ακούγοντάς τους να λένε «έξω οι εργολάβοι από τα Νοσοκομεία».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του  trikalavoice.gr ο βουλευτής βγήκε στο μπαλκόνι και απευθύνθηκε στους διαδηλωτές λέγοντάς τους ότι κακώς διαμαρτύρονται καθώς «οι εργολάβοι έχουν φύγει από τα Νοσοκομεία», για να αποδοκιμαστεί έντονα από αυτούς.