X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η νίκη Μακρόν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές και τα επόμενα βήματα Τσίπρα μετά τη συμφωνία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο θρίαμβος Μακρόν έναντι της Λεπέν και οι σημαντικές διπλωματικές επαφές Τσίπρα στην Κίνα είναι τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΟΥΛΕΙΑ σε 150.000 ανέργους!  Με «παροχές» προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αμβλύνει τις εντυπώσεις για το Μνημόνιο 4 – ΚΑΙ 11.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ Υ ΓΕΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ----Πουλάει τρέλα ο Κατρούγκαλος: Οι συντάξεις είναι πολύ… χαμηλές----ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΠΡΟΕΡΟΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ, «ΝΙΚΗΤΡΙΑ» Η ΛΕΠΕΝ----Ο Κ. Καραμανλής πήγε ινκόγκνιτο στη Σμύρνη (με Νατάσα και παιδιά)----Συνάντηση Παυλόπουλου με Ερντογάν----Το Κύπελλο του αίσχους----Σοκ στη Ρόδο! Νεογέννητο με τον ομφάλιο, σε χαρτόκουτο----Μητροπολίτης στα 81 του κάθεται πάλι στο… θρανίο----Βόμβα του SPD: Ο Σόιμπλε συγκάλυψε την κατασκοπία για τις «λίστες» της Ελβετίας----Καμμένος: Αν η Τουρκία προσβάλει τα σύνορα, η απάντηση θα είναι συντριπτική.

 

ΕΘΝΟΣ: Ο θρίαμβος Μακρόν ελπίδα για την Ελλάδα – ΓΑΛΛΙΚΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ----ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Πέντε νέα εργαλεία για ενίσχυση μικρομεσαίων----Μεθυσμένη πολιτεία η Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύνταξη πριν τα 60 με μικρότερες μειώσεις – «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΙΑ 150.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ----Ένα πεσμένο κινητό πρόδωσε τους ληστές των χρηματοκιβωτίων – ΣΕ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 15, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ----ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΙΑΣ ΚΑΙ… ΝΟΘΕΙΑΣ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ----ΜΑΚΡΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ 65%.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Παίζει μπάλα η διαπλοκή – ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΛΑΦΥΡΟ ΤΑ ΜΜΕ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΗΓΑΣΟ» ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ----Περίπατος Μακρόν – ΝΙΚΗ-ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ----ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – Αναζητώντας λύση για το χρέος----Έκλεισαν τα… ανοιχτά μαγαζιά – Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ----ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ – Μια οφειλόμενη απάντηση----ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο τελικός του περιθωρίου.

 

ΤΑ ΝΕΑ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΑΚΡΟΝ – Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΙΛΗΣΕ Δημοκρατικά και ευρωπαϊκά – Ο νέος πρόεδρος απέκλεισε τον λαϊκισμό και τον φασισμό από το Ελιζέ και καλείται τώρα να βρει συμμάχους για να βγάλει τη χώρα του από την κρίση και την Ευρώπη από τη στασιμότητα----Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

 

ESPRESSO: ΑΝΟΙΞΕ η γη και την κατάπιε – 18χρονη πήγε με τον πατέρα της στο Αττικό Νοσοκομείο και χάθηκε από τα μάτια του – ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ ΠΙΣΩ (;) ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ – Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ----ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ «ΡΟΖ» ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ----ΣΟΚ! Το «τέρας» της Δάφνης θα βίαζε μέχρι θανάτου τη φοιτήτρια----Απεργία πείνας έως το «τέλος» από Γκλέτσο----«Ντοπαρισμένοι» με κοκαϊνη οι ληστές των χρηματοκιβωτίων----GLAM ΓΑΜΟΣ ΕΣΤΡΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕ VIP GUESTS----ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ – Η Ντενίση εκπέμπει SOS----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.