X

Eurovision 2017: Αποθέωση στην Demy που προκρίθηκε στον τελικό! (βίντεο)

Ενθουσιασμός σε όλη την ελληνική αποστολή και τους θαυμαστές που βρίσκονται στο Κίεβο. Στον τελικό του Σαββάτου μαζί με την Κύπρο η Ελλάδα!

Ant1news

Ενθουσιασμένη είναι η Demy και όλη η ελληνική αποστολή, από τη χθεσινή εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, αφού πήρε την πρόκριση για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προήλθε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που ψήφισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Η σειρά εμφάνισης της κάθε χώρας, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, θα γίνει γνωστή την Παρασκευή, δηλαδή μετά και τον δεύτερο ημιτελικό, που διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης.

Η νεαρή τραγουδίστρια από την ώρα αναμονής της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και τη στιγμή που έφτασε στο ξενοδοχείο της, είχε πάνω της την ελληνική σημαία.

Οι θαυμαστές της, επίσης, βρίσκονται σε κατάσταση έκστασης και την αποθέωσαν σε κάθε της βήμα.

Δίπλα της σε κάθε βήμα που κάνει στο Κίεβο, ήταν εκεί για να την καταχειροκροτήσουν.

 

 

 

Προτού μπει στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να την συγχαρεί, με κάθε ενθουσιασμό, ο οποίος κορυφώθηκε όταν μπήκε στην αίθουσα.

Εκεί, ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και η υπόλοιπη αποστολή, με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο να μην μπορούν να κρύψουν την περηφάνια, τη χαρά και την ικανοποίησή τους.

Η Demy πάντως, δεν έκρυψε την αγωνία που είχε επί σκηνής, ενώ υποσχέθηκε ότι, το Σάββατο όλοι μαζί θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εκεί, μαζί με την Κύπρο, που επίσης προκρίθηκε στον τελικό, θα διεκδικήσουν μία καλή θέση. Άλλωστε, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.