X

Τζήμερος και Μπαλού στον ΑΝΤ1 για το επεισόδιο στο Περιφερειακό Συμβούλιο (βίντεο)

Μίλησαν χωριστά στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον καυγά τους, που προκάλεσε την αποπομπή του κ. Τζήμερου από το Συμβούλιο.

Ant1news

Τη δική τους εκδοχή για τις σκηνές "απείρου κάλλους" που διαδραματίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έδωσαν χωριστά στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1, ο Θάνος Τζήμερος και η Αλεξάνδρα Μπαλού. .

Η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ, κ. Μπαλού κατήγγειλε επίθεση του Θάνου Τζήμερου εναντίον της με γροθιές, αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες.

Αντιθέτως, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι στελέχη του ΚΚΕ επιτέθηκαν εναντίον του επειδή έσκισε τις αφίσες.

Ευθύνες στον Θάνο Τζήμερο επέρριψαν, πάντως, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ

Πρώτος συνομίλησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά", Θάνος Τζήμερος:

Διαφορετική ήταν η εκδοχή που παρουσίασε η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΣΥΡΙΖΑ: φασιστικές συμπεριφορές

«Επικίνδυνο» χαρακτηρίζει τον Θάνο Τζήμερο το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ και καταδικάζει  «τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας».

«Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου  Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και  αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος.  Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη  τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών», καταλήγει το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΚΕ: θρασύδειλη συμπεριφορά

Το ΚΚΕ καταγγέλλει «την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο».

«Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει:   

«Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».