X

Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα στους Αγίους Θεοδώρους

Η σορός εντοπίστηκε μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα. Δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Ant1news

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στους Αγίους Θεοδώρους. 

Ωστόσο, σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα, καθώς η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί, ούτε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.

Χαρακτηριστικό είναι και το tweet της Πυροσβεστικής, στο οποίο δεν διευκρινίζεται εάν το πτώμα που βρέθηκε είναι άνδρας ή γυναίκα. 

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δηλώθηκε ως αγνοούμενη, όμως επισήμως δεν επιβεβεαιώνεται ότι πρόκειται για τη δική της σορό και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

 

Παράλληλα, δύο ηλικιωμένοι υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς ενώ άλλο ένα υπέστη υλικές ζημιές.

Μέχρι και αυτή την ώρα στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση της περιοχής Πανοράματος στους Αγίους Θεοδώρο, ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα. 

Πάντως μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.