X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Τα μέτρα-φωτιά του πολυνομοσχεδίου και οι επαφές Τσίπρα στην Κίνα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το πακέτο μέτρων ύψους 4,6 δις ευρώ και οι συμφωνίες και επαφές Τσίπρα στην Κίνα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟ ΣΟΚ στα ψιλά γράμματα – ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4: 941 σελίδες-τρόμος με πρόσθετες επιβαρύνσεις 4,9 δις ευρώ----Γιατί ζήτησε εκλογές ο Σημίτης μόλις αποχώρησε η Ράικου – Οι «ξεχασμένες» δικογραφίες για τα εξοπλιστικά και την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων έγιναν εφιάλτης για τον πρώην πρωθυπουργό!----Δεύτερος μυστικός δείπνος Σαμαρά, Βενιζέλου και Σάλλα----ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ – Το δρομολόγιο του θανάτου για το Intercity – Ένας νεκρός σε φωτιά στους Αγ. Θεοδώρους----ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ----Ο (απίστευτος) Χριστοδουλάκης θέλει συνταξιούχους χωρίς σύνταξη----ΡΟΥΠΕΛ – ΑΙΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΡΥΧΟ----Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε μείωση φόρων στους ελεύθερους επαγγελματίες----Ο Ερντογάν «αναγνωρίζει» τη Λωζάννη και στέλνει Γκρίζους Λύκους στην Αγ. Σοφία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ μισθωτών & συνταξιούχων – 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΟΚ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 4,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ – ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ»----ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ----Τα σενάρια για την τραγωδία στο Άδενδρο – ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ----ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ – ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ----ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ – Με τζιπ στην Αψίδα του Θριάμβου, με προσδοκίες ο Μακρόν στο Βερολίνο----ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ EUROVISION – Η μπαλάντα της νίκης από τον Σαλβαδόρ και γιατί δεν έπεισε η Demy----Ο ΠΑΟ ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ – 1-1 ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ----ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ – ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ζητείται ελπίς – ΥΓΕΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΗΣ PRORATA – ΤΟ 39% ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ----ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ-ΦΩΤΙΑ----ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ – Τα τρία σενάρια της τραγωδίας----ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – «Καλωσήρθε το γουάν»----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – «Χαστούκι» στον Σουλτς----ΠΙΤΕΡ ΜΑΚΡΙΤΖ – Διαφωνώ με τον τρόπο που η Ε.Ε. φέρεται στην Ελλάδα----ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ----Κυριακή διπλή γιορτή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΤΑ ΝΕΑ: Βαριά λιτότητα Τσίπρα – «Ούτε ένα ευρώ μέτρα» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 25/1/2017 – 2,723 ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ +2,058 ΑΠΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ+0,143 ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ } 4,924 ΔΙΣ ΕΥΡΩ----«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»-----ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΦΑΒΟΡΙ----Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ – ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

ESPRESSO: ΣΚΛΑΒΑ για 45 ημέρες – Ρακοσυλλέκτης «τύραννος» κρατούσε 47χρονη φυλακισμένη σε μία τρώγλη!----ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ----Διακοπές made in Greece για την σέξι Καρντάσιαν της Βραζιλίας----«Λάουρα-Μάρλεϊ»----ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ REPORT---Οι… φίλοι πούλησαν την Demy----ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.