X

YFSF: οι μεταμφιέσεις του επόμενου live (βίντεο)

Μετά το "σπαρταριστό" 4ο live, με τις εξαιρετικές ενσαρκώσεις και τις guest εμφανίσεις, οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται για ακόμη "παράσταση" στις οθόνες μας.

Ant1news

Την Κυριακή 14 Μαΐου, ολοκληρώθηκε και το 4ο live του “Your Face Sounds Familiar”, στον ΑΝΤ1, με μοναδικές ενσαρκώσεις, εκπλήξεις και guest εμφανίσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, από την αρχή έως και το τέλος!

Έτσι, με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 21.00, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Το μπάζερ έκανε και πάλι το... "θαύμα" του και 5ο Live θα δούμε τους παίκτες (σε αλφαβητική σειρά) να παρουσιάζονται ως:

Δημήτρης Μακαλιάς: Γιάννης Βογιατζής

Άρης Μακρής:  Nancy Sinatra

Ησαΐας Ματιάμπα: Joe Cocker

Κόνυ Μεταξά: Κατερίνα Στανίση

Αντώνης Δόμινος: Τom Jones

Σαμπρίνα: Adele

Ιρένε Τροστ: James Blunt

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Joe Jonas

Γιάννης Χατζόπουλος: Άντζελα Δημητρίου

Παρθένα Χοροζίδου: Gloria Gaynor

 

Το 4o live τα είχε όλα! Μοναδικές ενσαρκώσεις και special guest εμφανίσεις. H Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

 

Σε ρόλο guest κριτή, αντικαθιστώντας για τη συγκεκριμένη Κυριακή την Έλλη Κοκκίνου, σχολίασε και βαθμολόγησε τους 10 διαγωνιζόμενους μέσα από το δικό της πρίσμα, ενώ στο τέλος της βραδιάς ανακηρύχτηκε και επίτιμη Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής με πειράγματα από τον Νίκο Μουτσινά.

 

Ακόμη, στο τέλος της βραδιάς, στη σκηνή του show «ανέβηκε» το μιούζικαλ Εβίτα, με τη Νάντια Μπουλέ να ενσαρκώσει την εμβληματική Εβίτα Περόν, πλαισιωμένη από τους συναδέλφους της.

 

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με τον Δημήτρη Μακαλιά να ενσαρκώνει τον Justin Timberlake προθερμαίνοντας κοινό και κριτές.

Ο Άρης Μακρής, δεύτερος σε εμφάνιση, έδωσε ένα ροκ τόνο στο show, τραγουδώντας την «Ευλαμπία» ως άλλος Γιάννης Γιοκαρίνης.

Στη συνέχεια, «κουνηθήκαμε» σε 80s ρυθμούς με τον Ησαΐα Ματιάμπα ως MC Hammer να τα δίνει όλα επί σκηνής.

Η Ιρένε Τροστ, πιο sexy από κάθε άλλη φορά, σε κόντρα ρόλο, ερμήνευσε το τραγούδι «Θυμός» της  Πάολα.

Η Παρθένα Χοροζίδου, πρώτη στις προτιμήσεις των κριτών και δεύτερη στις προτιμήσεις του κοινού, ήταν και η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού live, ενσαρκώνοντας τον RAGNBONE MAN, σε μία μοναδική εμφάνιση.

Η Κόνυ Μεταξά μας ταξίδεψε στα 80s ως Madonna, ενώ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα, απέσπασε θετικά σχόλια ως άλλη IMANY.

O Γιάννης Χατζόπουλος έφερε άρωμα ανατολής, ενσαρκώνοντας με επιτυχία τον Khaled.

Το “Your Face Sounds Familiar” είχε και άλλο ροκ ρεπερτόριο με τη Σαμπρίνα σε μία από τις πιο απαιτητικές ενσαρκώσεις μέχρι στιγμής, αυτή του Rod Stewart.

Το χθεσινό live ολοκληρώθηκε με τον Αντώνη Δόμινο να φέρνει τα μπουζούκια στη σκηνή του show, ως άλλος Νίκος Κουρκούλης.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του ”Your Face Sounds Familiar”, έδωσε την ευκαιρία στο νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 4ου live, Παρθένα Χοροζίδου, έδωσε τα έσοδα στο Σύλλογο Αγ. Μαρίνα, Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί στην Καβάλα.

 

Το 11880 είναι Χορηγός του “Your Face Sounds Familiar”.

Για να μαθαίνετε τα πάντα σχετικά με το “Your Face Sounds Familiar” μπορείτε να επισκέπτεστε το site του ΑΝΤ1: www.antenna.gr/yfsf.

Σε αυτό θα βρίσκετε: Ολόκληρη την εκπομπή μετά το live, τα backstage και τα highlights της εβδομάδας με αποκορύφωμα το live της Κυριακής, τις βαθμολογίες, τις πρόβες των παικτών, όλες τις φωτογραφικό υλικό, τα νέα της εβδομάδας καθώς και σχετικές φωτογραφίες.

#yfsf_ant1

Stay Tuned!