X

“Μπλε Φάλαινα”: ανησυχία μετά το δεύτερο κρούσμα στην Ελλάδα

Μια 14χρονη μαθήτρια στα "δίχτυα" του πιο αυτοκαταστροφικού παιχνιδιού του διαδικτύου! Άλλοι 15 συμμαθητές της έλαβαν μέρος.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή νεαρής μαθήτριας στο παιχνίδι θανάτου «Μπλε Φάλαινα» που έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα 14χρονο κορίτσι από την Τούμπα, το οποίο είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της!

Την ίδια παρατήρησε η καθηγήτριάς της, με την πίεση της οποίας η κοπέλα παραδέχθηκε ότι συμμετέχει στο παιχνίδι αυτοκτονίας, όπως επίσης και τουλάχιστον 15 άλλα παιδιά, φίλοι και συμμαθητές της!

Η καθηγήτρια ενημέρωσε τους γονείς της 14χρονης αλλά και το συμβούλιο των καθηγητών, οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της πόλης που, σύμφωνα με το thestival.gr, ερευνά τώρα το περιστατικό.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από τον καθηγητή Αγγλικών του σχολείου, ο οποίος μίλησε στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" για τα όσα συνέβησαν.

Το μυστηριώδες παιχνίδι αυτοτραυματισμού, που στο εξωτερικό έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες σε αυτοκτονία, έφθασε και στην Ελλάδα, με το πρώτο παρα λίγο θύμα της έχει καταγραφεί πριν λίγες ημέρες με μία 15χρονη από την Κατερίνη.