X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και η νέα έκρηξη στα «κόκκινα» δάνεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ψήφιση των μέτρων και αντίμετρων από τη Βουλή και η μεγάλη αύξηση των «κόκκινων» δανείων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Νέα έκρηξη στα  «κόκκινα» δάνεια! ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 2,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2017----ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ – ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ----ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΚΟ----Πώς θα φορολογούνται οι βραχυχρόνιες μισθώσεις----ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ TAXIS ΓΙΑ 50.000 ΑΓΡΟΤΕΣ.

Η ΑΥΓΗ: Ώρα ευθύνης για όλους -  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ----Οσμή σκανδάλου στον Σκαραμαγκά---- ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  - Πώς σώθηκαν 348.000 ευρώ----ΗΠΑ: Σφίγγει ο κλοιός για τον Τραμπ----Βραζιλία: Αστρονομικές μίζες και λαϊκή οργή.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τέταρτο μνημόνιο με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Ψηφίστηκαν με 153 «ναι» τα μέτρα----Ύστατο χαίρε στον Αριστείδη Αλαφούζο----Υπαναχώρηση στα ειδικά μισθολόγια----Σε τεντωμένο σχοινί Τουρκία και Γερμανία----Στις φλόγες σκοπιά του Άγνωστου Στρατιώτη----Δρομολόγιο προς τη φυλακή – Κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων----Στο στόχαστρο των τραπεζών 10.000 ακίνητα----ΣΕΤΕ – Νέος πρόεδρος ο κ. Γιάννης Ρέτσος----Ανακριτής για Τραμπ-Ρωσία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Λαϊκός ξεσηκωμός, αγώνας διαρκείας για να ανατρέψουμε μνημόνιο και αφεντικά----ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΕ – «Πρόβα τζενεράλε» για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ----Απεργία χτες σε καράβια, εργοτάξια και νοσοκομεία----ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ – Δίνουν αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Άνοιξαν την αυλαία των χτεσινών διαδηλώσεων----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ – Συνδιαμορφώνουν την «Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΙΚΗΣ το… Survivor – Τσίπρας-Μητσοτάκης έσπευσαν να μιλήσουν στη Βουλή πριν αρχίσει το τηλεπαιχνίδι – Άλλαξε η σειρά των αρχηγών ομιλιών για πρώτη φορά----ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ 13% ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ----ΝΕΓΑ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: «ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ» ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ----Στο καλό και να μας γράφεις! Απίστευτο θράσος Κόκκαλη, που απειλεί ότι θα πάρει τις επιχειρήσεις του και θα φύγει----Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ----Λεφτά υπάρχουν! Ο Τσέχος επικεφαλής του ΤΧΣ θα παίρνει 270.000 ευρώ τον χρόνο----Δεύτερη απόφαση κατά του Μιωνή! Η νέα δικαίωσης της Γιάννας Παπαδάκου.

ΕΘΝΟΣ: Η Ελλάδα στον νέο δρόμο του μεταξιού – ΕΝΤΕΚΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΑΡΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ----ΒΟΥΛΗ – Πέρασε με 153 «ναι» το πολυνομοσχέδιο----Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «Ψηφίστε μέτρα-αντίμετρα και παραιτηθείτε»----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΠΟ… ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ----ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ Ε ΠΙΔΟΜΑΤΩΝ----Νέες επιδοτήσεις για αλιεία και υδατοκαλλιέργειες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εισφορές-φωτιά για επαγγελματίες, επιστήμονες – ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2018-2019----ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΤΑ 14% ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ» ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ----Στη δίνη του Ρωσία-γκέιτ ο Τραμπ – Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CIA ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ----Τα σχολικά συσσίτια της Φωτίου θα δημιουργήσουν νέες… αρχές στους μαθητές – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ… ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ» - «ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ …ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»----ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ;»----Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ – ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Και τώρα ο λόγος στους δανειστές – ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ – ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»----ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – Επεισοδιακό «όχι» στα νέα μέτρα----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ – Όψιμοι αρνητές των αμβλώσεων! Η περίεργη απόφαση των αναισθησιολόγων και η στάση του υπουργείου----ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – Πρεμιέρα με επώνυμους----ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΡΙΣ – Η Θάτσερ ζει, αυτή τους οδηγεί----ΚΙΝΑ-ΗΠΑ-ΕΕ -  Παιχνίδια ισχύος επί ελληνικού εδάφους----ΙΡΑΝ: ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΜΑΜΗΔΩΝ.

ΤΑ  ΝΕΑ: ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Φύκια για (μεταξωτές) γραβάτες – Παράταση στην παρακμή από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε 153 Ναι σε όλα – Κ. Μητσοτάκης: «Κάνατε τη χώρα αποικία λιτότητας. Πάμε σε εκλογές» - Φώφη Γεννηματά: «Δεν πουλάει εισιτήρια το έργο σας. Ξεγυμνωθήκατε»----ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ – Η ΤΕΡΙΖΑ ΜΕΪ ΣΤΑ ΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ----ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ----ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ – ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ESSPRESSO: ΣΟΚ για την Άννα Βίσση! Ο Αμερικανός ροκ σταρ και κουμπάρος της τραγουδίστριας Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την πρώτη νεκροψία – Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ----ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ----Χρυσές δουλειές με πιάτα για σπάσιμο----Κραυγή απόγνωσης παραολυμπιονίκη----«ΜΠΑΛΟΝΙ» ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ----Λάμψη στη «Μεγάλη Βρετανία».