X

Στο θάνατο κατέληξε η διασκέδαση 23χρονης

Φριχτό τροχαίο στην Εθνική Οδό με θύμα μία νεαρή κοπέλα μόλις 23 ετών. H αγωνία των γονιών της και η φρίκη του εντοπισμού της από την Αστυνομία.

Ant1news

Τραγικό τέλος είχε η διασκέδαση μίας 23χρονης από την Καβάλα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η κοπέλα είχε φύγει το Σάββατο από την Καβάλα και μετέβη σε κέντρο διασκέδασης της Ξάνθης. Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής είχε την τελευταία επικοινωνία και λίγες ώρες αργότερα η οικογένειά της άρχισε να την ψάχνει.

Ενώ το απόγευμα δηλώθηκε η εξαφάνισή της, λίγο αργότερα αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της, εντόπισαν το όχημά της, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου.

Το αυτοκίνητο της νεαρής οδηγού, που βρέθηκε σε χωράφι, είχε ξεφύγει της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μετά από ξέφρενη πορεία και διαδοχικές ανατροπές, κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο.

Η σορός της οδηγού βρέθηκε αρκετά μέτρα από το αυτοκίνητό της.

 

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.