X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το σημερινό Eurogroup, οι αλλαγές στην Παιδεία και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το κρίσιμο Eurogroup και τα εμπόδια Σόιμπλε για το χρέος, οι αλλαγές-εξπρές σε Λύκειο και Πανελλαδικές, καθώς οι οδομαχίες στα Εξάρχεια και ο προβληματισμός της ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμετοχή ξένων στα έκτροπα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΡΧΙΖΟΥΝ οι έρευνες για πετρέλαιο – Σε Κρήτη και Ιόνιο – ExxonMobil, Total, ΕΛ.ΠΕ. είδαν τα πρώτα στοιχεία και είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα – ΚΑΙ… ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ----«Μπλόκο» στην αυτασφάλιση όσων χρωστούν στον ΟΑΕΕ ή στον  ΟΓΑ!----Απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα ο αιμοδιψής Σόιμπλε----Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΔ----Σοβαρό σκάνδαλο φοροδιαφυγής με έδρα τη Μάλτα!----Υπερηφάνεια για αυτόν τον Ολυμπιακό----Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μπαξεβάνης «κατακόκκινος» στο Final Four του μπάσκετ.

ΕΘΝΟΣ: Η… πολυεθνική των μπαχαλάκηδων – ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – Τέσσερις Ισπανοί και ένας Ρώσος οι μοναδικοί προσαχθέντες στις οδομαχίες των τελευταίων ημερών στο κέντρο της Αθήνας – Προβληματισμός και ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμετοχή ξένων στα έκτροπα και στις «μάχες» μεταξύ χούλιγκαν----Υπόκλιση σε Ομπράντοβιτς και Ολυμπιακό – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΦΕΝΕΡ----ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ EUROGROUP----ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ… ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ----Ο 85ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ---Το νέο μισθολόγιο των νοσοκομειακών γιατρών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΞΠΡΕΣ σε Λύκειο και Πανελλαδικές – ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ----Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----Πάλεψε σαν Θρύλος, ξέμεινε από δυνάμεις – ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ – ΑΞΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ----Οι χρυσές μπίζνες του Τραμπ στη Σαουδική Αραβία – «ΠΟΥΛΗΣΕ» ΟΠΛΑ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 58 ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ----ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ----ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ----«ΜΕΘΥΣΑΝ» ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ----ΜΙΛΣΑΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ – ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το Eurogroup συνεδριάζει ο Σόιμπλε αποφασίζει – ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ – ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ----ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ Η ΜΑΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ – Περασμένα μεγαλεία----ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Στα μαλακά μέσω ΕΔΕ----ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΜΑΜΟΥΘ ΤΡΑΜΠ-ΑΡΑΒΙΑΣ – Και όπλα με πρόσχημα το Ιράν----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ – «Στόχος να φέρω χρήματα στο Ελληνικό Δημόσιο»----ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Τα λέμε το ’18 – ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – Παρά την αισιοδοξία της κυβέρνησης, στο σημερινό Eurogroup δεν αναμένονται αποφάσεις για ρύθμιση του χρέους. Παραμένουν οι διαφωνίες ΔΝΤ και Γερμανών----ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ----ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1.200.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΟΝ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ESPRESSO: ΑΡΠΑΞΕ 2.000.000 ευρώ και την έκανε για το… Διάστημα – Αποκάλυψη: Σκάνδαλο μεγατόνων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο – Δίωξη σε βάρος κακουργήματος σε εκπαιδευτικό, ο οποίος κυκλοφορούσε με… Τζάγκουαρ – Καταγγελίες-σοκ πρύτανη για καθηγητή που υπεξαίρεσε χρήματα τα οποία προορίζονταν για επιστημονικά προγράμματα----Πήρε την Πίπα με «βασιλικές» τιμές----ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΛΟ ΤΟΥ SURVIVOR----ΘΑΥΜΑ! Η αγία Ελένη εμφανίστηκε σε πιστή που ήταν άρρωστη----Ο τυφώνας Ριάνα σκάρωσε τις Κάννες.