X

Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Τραμπ με την σφαίρα που έγινε viral!

Χαμός στα social media με την φωτογραφία του Αμερικανού Προέδρου που μαζί με τον με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου βάζουν τα χέρια τους πάνω στην σφαίρα.

Ant1news

Λαβή για πολλά σχόλια έδωσε η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στη Σαουδική Αραβία, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στους οικοδεσπότες στη σκιά της συμφωνίας εκατοντάδων εκατομμυρίων που υπέγραψε.

Στην αρχή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η υπόκλιση που έκανε μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν, ενώ ακολούθησε και ο χορός με τα σπαθιά ανά χείρας στα πλαίσια ενός τελετουργικού.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η εικόνα με τον Ντόναλτν Τραμπ, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου Φατάχ αλ Σίσι να τοποθετούν τα χέρια τους σε μια υδρόγειο σφαίρα στα εγκαίνια του νέου Global Centre for Combating Extremist Ideology.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ποικίλα . Μάλιστα, κάποιοι το συνέδεσαν με κόμικ, ενώ άλλοι θυμήθηκαν το Σταρ Τρεκ και την παρουσία μιας σφαίρας που ήλεγχε το μυαλό του Κάπτεν Κερκ.