X

Ο σκανδαλιάρης Πρίγκιπας Τζορτ και η αυστηρή Κέιτ Μίντλετον στον γάμο της Πίπα (φωτο)

Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο μικρός Τζορτζ έβαλε τα κλάματα στο γάμο της θείας του. Τι «βλέπουν» τα βρετανικά ΜΜΕ πίσω από αυτό;

Ant1news

Τι κι αν ο Πρίγκηπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι γαλαζοαίματα παιδιά, που μεγαλώνουν στη βασιλική οικογένεια, έχοντας γύρω τους κάθε είδους φροντίδα, αλλά και ειδικούς για τη συμπεριφορά τους; Τα παιδιά παραμένουν παιδιά, σε κάθε περίσταση...

Μία από αυτές ήταν και ο μεγαλοπρεπής γάμος της θείας τους, Πίπα Μίντλετον, στον οποίο τα παιδιά ήταν μεταξύ των παιδιών που είχαν το ρόλο των παρανύφων.

Όπως συμβαίνει συνήθως, ο τελευταίος είναι και ο πονηρότερος και στην περίπτωση του γάμου της Πίπα, τελευταίος ήταν ο Τζορτζ.

Ο σχεδόν 4 ετών πρίγκηπας είχε την… έμπνευση να πατά το νυφικό της θείας του, όμως αυτό δεν του ήταν αρκετό, καθώς παρακινούσε και την αδελφή του να κάνει το ίδιο.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που συνόδευε – πρόσεχε για την ακρίβεια- τα παρανυφάκια, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και φρόντισε να επιβάλλει την τάξη, μαλώνοντας τον μεγάλο της γιο.

 

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη στιγμή που η μαμά μάλωσε το παιδί, αλλά και τη στιγμή που ο πρίγκηπας Τζορτζ έβαλε τα κλάματα.