X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Το παρασκήνιο του Eugogroup, το «χαράτσι» στο νερό και το μακελειό σε συναυλία στο Μάντσεστερ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι εξελίξεις μετά το "ναυάγιο" στο Eurogroup, οι αλλαγές στα τιμολόγια του νερού, καθώς και ο παγκόσμιος τρόμος από τη σφαγή στο Μάντσεστερ με θύματα παιδιά είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Έρχεται «πράσινο» χαράτσι στο νερό! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018----ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ----«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ----ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΙΟ» - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Βρετανός ηθοποιός Ρότζερ Μουρ----Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΜΣΕΝ----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ».

Η ΑΥΓΗ; ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν----Τιμολόγηση νερού για όλες τις χρήσεις από το 2018----ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «Χωρίς το χρέος δεν εφαρμόζονται τα μέτρα»----Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Ο εφιάλτης επέστρεψε----ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ – Πώς θα επιστραφεί ο ΕΦΚ στους αγρότες----Η «ΑΥΓΗ» ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ – «Σε λίγο δεν θα έχουμε να πιούμε νερό».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Βέρτιγκο στην Αθήνα μετά το ναυάγιο – Το παρασκήνιο του Eurogroup, το χάσμα Βερολίνου-ΔΝΤ και οι προτάσεις για νέο μνημόνιο----Βρετανός πολίτης ο καμικάζι – 22 οι νεκροί στο Μάντσεστερ----Ετοιμάζει ομάδα υπεράσπισης ο Τραμπ----Η τελευταία μάχη του Ρότζερ Μουρ----Νοσοκομεία χωρίς καμία φύλαξη----ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ – Μόνο 11,4 δις ευρώ εισπράξιμα σε σύνολο 92 δις.

ΡΟΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η αντιλαϊκή κλιμάκωση «προαπαιτούμενο» για τη ρύθμιση του χρέους – ΚΚΕ: Για το λαό μοναδική λύση είναι η μονομερής διαγραφή, που μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν πάρει στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας----«ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» - Προετοιμασία νέων δομών για την προώθηση της ιμπεριαλιστικής «σταθερότητας»----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Αναζήτηση νέων συμβιβασμών το έδαφος αντιθέσεων που οξύνονται----ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα ψήφος για ισχυρή Πανσπουδαστικής----ΠΑΜΕ-ΠΜΣ – Την Παρασκευή η μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΑΓΙΠ ο βάρβαρος – Ξέσπασε ο Καμμένος για τις τουρκικές προκλήσεις την ώρα που τιμούσε τον Ηλιάκη – Και λάδι στη φωτιά από Αλβανούς! Έκαψαν την ελληνική σημαία----Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ: ΤΟ PSI ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ… ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ----Η ΝΔ καλύπτει (!!!) τον γιο του Γιάννου και δεν τον διώχνει----Ψυχρολουσία Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη μετά τη στοχοποίηση του Ιβάν----Και οι στενές σχέσεις του Ξυνίδη με τους Τούρκους της ΣΕΚΑΠ----«Γίναμε ζήτουλες των ξένων»! Κεραυνοί από τον Μαντινείας----ΕΝΑΣ «ΑΓΙΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ----Τελεσίγραφο του ΕΦΚΑ για την  καταβολή των εισφορών----ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ----Απογοήτευση παντού: Σήμερα οι φοιτητικές εκλογές, αλλά ουδείς ασχολείται.

ΕΘΝΟΣ: Στα 300.000 ευρώ ο όριο για πλειστηριασμούς – ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ----ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ----Καταπέλτης η ιατροδικαστής για τη δολοφονία της Φαίης----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΡΑΙΚΟΠΙΘΗΚΟΥ----«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» - ΑΠΟ ΤΟ 2019.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βάζουν χαράτσια ποτίσματος στα χωράφια – ΝΕΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2020----ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ QΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ----Φοιτητικές κάλπες… στο Ζάππειο----«ΜΕ ΞΗΛΩΣΑΝ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ» - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ----ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αυτιά ερμητικά κλειστά – ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΑΝ ΤΟ EUROGROUP – ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ----Το κοντσέρτο του τρόμου – ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΜΕ 22 ΝΕΚΡΟΥΣ----ΥΠΟΘΕΣΗ KORIOPOLIS – Η μεγάλη δίκη οδηγείται σε φιάσκο----ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – Η μάχη για τα νήπια----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «Θερμή» υποδοχή στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ λόγω Σαββίδη----ΡΟΤΖΕΡ ΜΟΥΡ (1927-2017) – Ο Τζέιμς Μποντ στους «Αγίους».

ΤΑ ΝΕΑ: Τα απομεινάρια μιας ήττας – Από τους πανηγυρισμούς Τσίπρα στην ψυχρολουσία και το αδιέξοδο – Αγώνας δρόμου τώρα για τη δόση – Το παρασκήνιο του Eurogroup----ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – Ο ΤΡΟΜΟΣ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----ΡΟΤΖΕΡ ΜΟΥΡ 1027-2017 – ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.

ESPRESSO: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ των άστρων – Νέα στοιχεία-φωτιά για τον καθηγητή του Δημοκριτείου που κατηγορείται ότι άρπαξε 2.000.000 ευρώ – Το πόρισμα κάνει λόγο για διαστημικό πρόγραμμα «φάντασμα»----Αίμα και τρόμος στη συναυλία της Γκράντε----Ο σερ των πρακτόρων «έφυγε» στα 89 του----Ο Στάθης σε ηλικία δύο ετών «πέθανε» και ξαναγύρισε----ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΗ! ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΕ ΡΟΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΗΣ.