X

Ο Νίκος επέστρεψε στο… Κούρκουλος (βίντεο)

Ένα ξεχωριστό πορτρέτο του αγαπημένου ηθοποιού, αποτελούμενο από σκηνές γνωστών ταινιών του, κοσμεί πλέον την είσοδο του Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος». Δείτε το...

Ant1news

Ένα μοναδικό πορτρέτο του Νίκου Κούρκουλου κοσμεί την είσοδο του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Το πορτρέτο δώρισε η οικογένειά του στο Κέντρο, το οποίο τέθηκε σε πλήρη λειτουργία στις 30 Ιανουαρίου, στην επέτειο των δέκα χρόνων από το θάνατο του μεγάλου ηθοποιού.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πορτρέτο του ίδιου, το οποίο απαρτίζεται από σκηνές γνωστών ταινιών του, ενώ ο διοικητής του Κέντρου του έδωσε τον τίτλο: «Ο Νίκος επέστρεψε στο Κούρκουλος».

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» αποτελείται από 6 ορόφους, ισόγειο και 3 υπόγεια, έχει συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., δυναμικότητα 46 κλινών και είναι αναπόσπαστο μέρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Στεγάζεται στο πρώην 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο του ΙΚΑ (επί των οδών Ασωπίου και Παράσχου πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας) το οποίο με χρηματοδότηση της κας Μαριάννας Λάτση, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως βάσει διεθνών προδιαγραφών που πληρούν τις απαιτήσεις λειτουργίας ενός σύγχρονου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας.