X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Τα σενάρια λιτότητας από τον ESM για το ελληνικό χρέος, οι εξαγγελίες Τσίπρα για μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το τελεσίγραφο ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα σενάρια-φωτιά ESM για το ελληνικά χρέος, τα οποία ξεπερνούν τις εξωπραγματικές απαιτήσεις Σόιμπλε, οι υποσχέσεις Τσίπρα για ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, καθώς και η νέα προθεσμία από το ΣτΕ για το Κτηματολόγιο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πρόστιμα-φωτιά σε 40.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. – «ΣΑΦΑΡΙ» ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ----ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ – ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΜΙΚΑΖΙ----ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ----2.068 προσλήψεις σε Δημόσιο-δήμους και Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ΑΥΓΗ: Γεωργιάδης: Ο κ. Σάλλας ζητάει να παραιτηθείτε… ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΥΝΑΝ – Έγγραφο-ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι λειτούργησε ως εντολοδόχος της Τράπεζας  Πειραιώς για την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείο----Αίφνης το χρέος έγινε… εθνική γραμμή----ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – Σχέδιο ελάφρυνσης των τιμολογίων ρεύματος----ΝΑΤΟ εναντίον ISIS----ΝΕΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ – Η G7 κλείνει τα λιμάνια της Σικελίας για τους ναυαγούς.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σήμα συμβιβασμού από Τσίπρα – Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Αθήνα να κάνει αποδεκτή την πρόταση Σόιμπλε-Τόμσεν----Ο στρατός στους δρόμους της Βρετανίας----Οι τουρίστες περιμένουν πλοηγούς – Ταλαιπωρία στα κρουαζιερόπλοια----Ερντογάν: Αν θέλουν ας φύγουν----Χιούμορ Πάπα στη Μελάνια Τραμπ----45 χρόνια προσφοράς και δράσης – Για την Ελληνική Εταιρεία----Καθυστέρηση για την Ιστορία – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ----Διχογνωμία για τη διοίκηση στα ΕΛΠΕ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ.----Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση – ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Επικίνδυνοι σχεδιασμοί με βαθύτερη ελληνική εμπλοκή----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – «Φουλάρουν» αντιλαϊκά με καταλύτη τη διευθέτηση του χρέους----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – «Πλασιέ» της απελευθέρωσης στην Ενέργεια που θα πληρώσει νέες θυσίες ο λαός----ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Χιλιάδες φοιτητές στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ οι ιδιοκτησίες της γης – Απόφαση-βόμβα του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ! Αμφισβητεί μεταβιβάσεις, αλλαγές χρήσης----Υποσχέσεις Τσίπρα για μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ----Οι μισοί Γερμανοί θέλουν «κούρεμα» ελληνικού χρέους----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ (ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ)----Στη Βρετανία βγήκε στρατός στους δρόμους----Όλες οι ανατροπές στα επιδόματα των στρατιωτικών----Μακρόν: Σκορπά 10.000.000 ευρώ για ανακαίνιση----ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΜΕΡΙΛΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ----Η «αριστερή» Αχτσιόγλου θέλει (μόνο) ατομικές συμβάσεις στο υπουργείο της.

ΕΘΝΟΣ: Τελεσίγραφο ΣτΕ για δασικούς χάρτες – ΔΙΟΡΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ----ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – Εικόνες χάους στο Ειρηνοδικείο----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ 30 ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ----ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ----Γιλνιρίμ-gate στην Τουρκία – Μπίζνες εκατομμυρίων με πλοία, offshore και μαύρο χρήμα από την οικογένεια του Τούρκου πρωθυπουργού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μεγάλο κόλπο με τις μειώσεις επικουρικών – ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΕΚΑΜΨΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ – ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΥΡΙΑΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 1.300 ΕΥΡΩ----3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Ε.Τ.» - Εξάγουμε αναρχικούς στο Κουρδιστάν! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΡΟΖΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ… ΑΘΗΝΑ----Ένα τρόπαιο αφιερωμένο στα θύματα του Μάντσεστερ – Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ EUROPA LEAGUE ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ----Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ… FORGET IT ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ EUROGROUP---ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ – ΔΟΣΗ ΤΩΡΑ, ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ… 2018 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ-ΡΕΚΟΡ ΕΩΣ ΤΟ 2060----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ευρωπαϊκός Sαδο Mαζοχισμός – ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ Ο ESM – ΘΕΛΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ----ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ----ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Το μεγάλο στοίχημα, οι εμπλεκόμενοι φορείς και η ευρωπαϊκή εμπειρία----ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Το «Ερρίκος Ντυνάν», ο υπουργός και το μυστικό μνημόνιο----Φιλόδοξες εξαγγελίες Τσίπρα – ΤΑ «ΚΑΥΣΙΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΤΑ ΝΕΑ: Η… αντίσταση κράτησε μια μέρα – Ο Αλέξης Τσίπρας καταπίνει το χρέος και με τον φόβο να χαθούν τα 7 δις της δόσης έστειλε μήνυμα αποδοχής του σχεδίου Σόιμπλε----ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ----ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ----ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ – «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ»----ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ----ΠΛΕΪ ΟΦ – ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ – ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ESPRESSO: ΘΑΥΜΑ με αγοράκι σε εκκλησία – Συγκλονιστική περιγραφή από τον ιερέα Αθανάσιο Αττάρτ για όσα έγιναν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοσπηλαιωτίσσης – Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΕΞΗ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ----Σκανταλιές! Ο άτακτος συνθέτης και η φιλόδοξη ηθοποιός που τον είχε ξελογιάσει----ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΑΡΑ----Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ----Η Μενεγάλη «έβαλε στο μάτι» το σπίτι του Κωστόπουλου----ΑΛΒΑΝΟΣ «ΨΑΡΕΥΕ» ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ----Η Μονρόε, «θύμα» των εξωγήινων.