X

Μηχανοκίνητη πορεία από τους απεργούς ντελιβεράδες (φωτο)

Πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας οι απεργοί ντελιβεράδες. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε και με τον ΓΓ του υπουργείου Εργασίας.

Ant1news

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι διανομείς, ντελίβερι και κούριερ, οι οποίοι σήμερα απεργούν, ζητώντας την ικανοποίηση των απαιτήσεών τους. 

Περίπου 500 άτομα διαμαρτυρήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αντιπροσωπεία των διανομέων είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

Όπως έγινε γνωστό έλαβαν δέσμευση για την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την παροχή στους διανομείς εταιρικών οχημάτων και μέσων προστασίας, όπως κράνη και προστατευτικά είδη μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, καθώς έλαβαν δεσμεύσεις για δύο από τα τρία αιτήματά τους. Σχετικά με το αίτημά τους να συμπεριληφθούν στη κατηγορία βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων, το θέμα θα συζητηθεί σε νέα συνάντησή τους, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Οι διαδηλωτές κατέληξαν έξω από τη Βουλή, σήκωσαν πανό και άναψαν καπνογόνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί ένταση στην περιοχή. Στη συνέχεια αποχώρησαν, κατευθυνόμενοι προς το Πεδίον του Άρεως.