X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, οι φόβοι για άλλα τρομοδέματα και τα πρακτικά του Eurogroup μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η δολοφονική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική και για παρόμοια δέματα, καθώς και το παρασκήνιο του Eurogroup της 22ας Μαϊου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για νέους φακέλους-βόμβες – Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΜΑΤΑ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ----ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΟΚΤΕΪΛ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΑΝΑ----«Φωτιά» στις ασφαλιστικές εισφορές 600.000 αγροτών – ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2018----ΤΑ 15 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ – ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ – Παράθυρο για διακανονισμό οφειλών του 2017.

Η ΑΥΓΗ: Ύπουλο χτύπημα – ΦΑΚΕΛΟΣ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ – Ομόθυμη καταδίκη από πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, που μιλούν για επίθεση της δημοκρατίας – «Πυρήνες της Φωτιάς» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την επίθεση----«Τοίχος» Σόιμπλε για ο χρέος----Σε ανοιχτή γραμμή για το χρέος – ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΜΑΚΡΟΝ----ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΝΑΤΟ: Πληρώστε όλοι τον λογαριασμό----ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ – Τρεις τραυματίες στον Ασπρόπυργο----ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ - Πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ήθελαν νεκρό τον Παπαδήμο – Χτύπημα από τη νέα γενιά τρομοκρατών – Στον «Ευαγγελισμό» ο πρώην  πρωθυπουργός----Παράθυρο παραμονής του ΔΝΤ – Χωρίς χρηματοδότηση----Τραγέλαφος με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ράβε-ξήλωνε με τροπολογία----30 χρόνια ταλαιπωρίας για χιλιάδες ασφαλισμένους – Λόγω των λαθών στα μητρώα του ΕΦΚΑ----Θέμα εβδομάδων η συμφωνία για τον ΔΑΑ – ΕΣΟΔΑ 1,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – Έκδοση Βούκοβις στα Σκόπια.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καμία συναίνεση του  λαού στα αντιλαϊκά παζάρια για το χρέος – Πραγματικός στόχος της συζήτησης περί «εθνικής συνεννόησης» για τη διευθέτηση του χρέους είναι να συναινέσει ο λαός στα αντιλαϊκά μέτρα διαρκείας----ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Με το βλέμμα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του φοιτητικούς κινήματος----ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΑΤΟικότερη των ΝΑΤΟικών και έτοιμη για αναβαθμισμένους ρόλους----ΠΑΜΕ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ – Σήμερα η συναυλία για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά----Επίθεση με παγιδευμένο φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο----ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – Τραυματίστηκαν εργάτες από έκρηξη σε εταιρεία υγραερίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΗΡΑΝ τον υπουργό με τις ντομάτες – Ξεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση! Οργισμένοι αγρότες της Κρήτης έτοιμοι για όλα----Παραγωγοί τις εκσφενδόνισαν εναντίον του αυτοκινήτου του Γιάννη Τσιρώνη που βρισκόταν στο Τυμπάκι του Ηρακλείου υπό τον προστατευτικό κλοιό των ΜΑΤ----Συναγερμός και για άλλα δέματα και εκρηκτικά----Τι μαγειρεύουν ο Σημίτης (που ξαφνικά «αναστήθηκε») και ο Βενιζέλος----Νέες συμφωνίες για τα πετρέλαια και το αέριο προ των πυλών----Σόιμπλε: Κάντε το… μάθημά σας και να μη ζητάτε πολλά πολλά---Μπαίνει τάξη στο χάος των αποδελτιώσεων και των πνευματικών δικαιωμάτων.

ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός για τα αόρατα δέματα – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ----Ποινικές διώξεις για κλοπή ρεύματος----ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑΤΟ – «Τα πάτε περίφημα» είπε ο Τραμπ στον Τσίπρα----Συνδέουν τον Ερντογάν με το Γιλντιρίμ-gate----Υποχρεωτικά τα υδρόμετρα σε όλα τα χωράφια.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σκοτεινή Ελλάδα – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ----ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ----ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE – 14 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ»----7.200 Ελληνίδες στα πλοκάμια της πορνείας – ΕΚΔΙΔΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 50 ΕΥΡΩ----Ποια μέρη προτιμούν, πόσα λεφτά αφήνουν οι τουρίστες – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΟ 2016.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Επιστολή τρόμου – ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ----ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ----ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ-ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ – Τα παιδιά με τα μηχανάκια έχουν φωνή---ΤΕΜΕΝΟΣ – Εγκρίθηκε μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή η λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα – Καταψήφισαν μόνο ΑΝ.ΕΛΛ. και Χ.Α.----ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑΤΟ – Τετ α τετ Τραμπ-Τσίπρα.

ΤΑ ΝΕΑ: Φτάνει πια! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

ESPRESSO: Η ΜΕΛΑΝΙΑ το «γούρι» του Δημητράκη ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ – Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είδε στην εντατική νοσοκομείου στο Βατικανό Ελληνόπουλο που δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του – Βρέθηκε μόσχευμα λίγες ώρες μετά τη συνάντησή τους----ΤΡΟΜΟΔΕΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ----Τα ναρκωτικά «έστειλαν» τη Ματούλα στο χειρουργείο----Ο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.