X

“So You Think You Can Dance”: Αυτοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από το 1ο live!

Δώδεκα ζευγάρια διαγωνίστηκαν στο πρώτο live του "So You Think You Can Dance"! Ποιοι αποχώρησαν τελικα μετά από σκληρή μάχη;

Ant1news

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στα live έκανε χθες το “So You Think You Can Dance” με μοναδικά χορευτικά ντουέτα και 24 εξαιρετικούς διαγωνιζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση.

Πάνος Μεταξόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Ρήγος, Ιβάν Σβιτάιλο και Ιωάννης Μελισσανίδης βρέθηκαν στις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τους διαγωνιζόμενους και να κάνουν την κριτική τους.

Το κοινό όμως ήταν αυτό που πήρε την απόφαση για το ποιοι θα προχωρήσουν και ποιοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την κριτική επιτροπή.

Έτσι, βάσει της ψηφοφορίας τρία ζευγάρια διαγωνίστηκαν ξανά για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία. Από τα έξι αυτά παιδιά, σώθηκαν από τους κριτές η Μαρία και ο Βασίλης.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, δηλαδή η Νεφέλη, η Χρύσα, ο Άγγελος και ο Τέλης, χόρεψαν ξανά στην σκηνή και οι κριτές αποφάσισαν πως η Χρύσα και ο Τέλης έπρεπε να αποχωρήσουν...

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Νεφέλη και ο Άγγελος αποτέλεσαν ένα νέο ζευγάρι που συνεχίζει μαζί στα επόμενα live.