X

Βίντεο - σοκ από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Κρήτη

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες σοκ που έρχονται στο φως από την άγρια κακοποίηση που υπέστη ένα δεκατετράχρονο κορίτσι από τον ίδιο της τον πατέρα στα Χανιά.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Νέα Τηλεόραση Κρήτης και δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της στα Χανιά.

Το σπίτι της οικογένειας του 55χρονου στα Χανιά είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για την 14χρονη κόρη του.

Στα πλάνα φαίνεται να χτυπά βάναυσα το ανυπεράσπιστο κορίτσι, να το τραβά και να το ρίχνει το πάτωμα. Στη συνέχεια διακρίνεται να το κλωτσάει στο κεφάλι, χωρίς κανένας να μπορεί να το σώσει από την μανία του 55χρονου.

Τα πλάνα καταγράφηκαν από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο 55χρονος στο σπίτι για να επιτηρεί την οικογένεια. Η σύζυγός του, που φέρεται και αυτή να έχει πέσει θύμα της αρρωστημένης συμπεριφοράς του άνδρα της, κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές. Μάλιστα, υπάρχουν και μαρτυρίες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ότι ο 55χρονος έδενε την κόρη του στο καλοριφέρ με χειροπέδες  και στη συνέχεια την έδερνε ανηλεώς.

Ο δράστης συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες  έχει υποστηρίξει ότι γι' αυτήν την βάναυση συμπεριφορά του αιτία είναι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.