X

“Σάρωσε” το NETWIX.GR στα Digital Media Awards 2017

Ξεχώρισε, για άλλη μια χρονιά, στον καταξιωμένο θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει καινοτόμες ψηφιακές πρακτικές.

Ant1news

Το www.netwix.gr, το κορυφαίο ελληνικό νεανικό web κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο, διακρίθηκε και φέτος στα DIGITAL MEDIA AWARDS (DIME), έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου, το NETWIX απέσπασε 1 Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Only Web / Mobile Video Channel για το “Netwix the Original WebTV” και 2 Ασημένια για τις κατηγορίες Best Only Web / Mobile Video Series για το “Comedy Room Original Web series Netwix-Comedy Lab” και Best Only Web / Mobile Video Series για το “FRAMED Original Web series στο Netwix από την Sandbox Productions”.

Το χρυσό βραβείο του NETWIX για το “Netwix the Original WebTV”  επιβεβαιώνει το εξαιρετικά επιτυχημένο “case native content” του www.netwix.gr, για την ιδέα και τη συνολική παραγωγή του διαδικτυακού καναλιού, σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες και στις στρατηγικές προτεραιότητες του brand, προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σ’ ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.

 

Η ασημένια διάκριση για το “Comedy Room Original Web series Netwix-Comedy Lab”, μία συμπαραγωγή του Netwix με το Comedy Lab έρχεται ως επιβράβευση και αναγνώριση της επιτυχημένης χιουμοριστικής εκπομπής, στην οποία εμφανίζονται οι καλύτεροι κωμικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, YouTubers και παρουσιαστές σε έναν αυτοσχεδιαστικό μονόλογο «βγαλμένο από τη ζωή», μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Το δεύτερο ασημένιο βραβείο για το “FRAMED Original Web series στο Netwix από την Sandbox Productions” επιβραβεύει το νέο πρωτοποριακό concept συνεντεύξεων με εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία, στο οποίο βασίζεται η εκπομπή. Αξίζει να αναφερθεί ότι το “Framed” κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans που ψάχνουν κάτι το εναλλακτικό και διαφορετικό. Σε μόλις 3 λεπτά αλήθειας, σε μία άκρως διαφορετική, προσωπική και εκφραστική εσωτερική συζήτηση, αγαπημένοι celebrities απαντούν σε ερωτήσεις που δεν τους έχουν ξαναγίνει και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, χωρίς  να ανοίξουν το στόμα τους.

 

Η Άρτεμις Λαμπρινίδη, Head of antenna.gr & netwix.gr, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Netwix βραβεύεται ως το “Best Only Web / Mobile Video Channel”. Το βίντεο περιεχόμενο παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην content marketing στρατηγική μας και η χρήση βίντεο ως διαφημιστικό μέσο, έχει μία σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία βοηθούν ένα καινοτόμο, για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα προϊόν, σαν το Netwix να είναι ανταγωνιστικό στην digital & entertainment αγορά συνολικά».

Περισσότερες πληροφορίες για το NETWIX: http://www.netwix.gr