X

Σοκ: Γρονθοκόπησε και επιχείρησε να βιάσει γυναίκα

Η γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή και κατάφερε να ξεφύγει.

Ant1news

Θύμα άγριας επίθεσης από άνδρα έπεσε μια γυναίκα στην Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα η 43χρονης γυναίκα που μένει τα τελευταία έξι χρόνια στη Μικρομάνη, είχε πάει με τα πόδια στη Θουρία για να αγοράσει τσιγάρα. Ο 42χρονος, φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε και πριν η γυναίκα μπει στο χωριό, της επιτέθηκε στο ύψος του νεκροταφείου, ελάχιστα μέτρα από τα πρώτα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος την χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο με γροθιές, την πέταξε κάτω και την έσυρε στο απέναντι χωράφι με σκοπό να την βιάσει. Εκείνη αντιστάθηκε, πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει ενώ βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της ηλικιωμένης όπου εργάζεται. Εκεί, φώναξε σε βοήθεια δύο γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο ο δράστης είχε εξαφανιστεί όμως στο χωράφι βρήκαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που του είχαν πέσει πάνω στην πάλη.

Η άτυχη γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία περιέγραψε πώς ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε και θυμήθηκε ότι τον είχε ξαναδεί όταν δούλευε ως σερβιτόρα σε καφενείο της περιοχής.

Έπειτα από τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατέληξαν στον 42χρονο ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας.