X

Καταγγελία 21χρονης για αστυνομικούς “μαϊμού” που της απέσπασαν χρήματα (βίντεο)

Αυτοί που παρίσταναν τους αστυνομικούς πλησίασαν την κοπέλα μόλις είχε βγει από την τράπεζα. Τι αναφέρει η ίδια στην κάμερα.

Ant1news

Σοβαρό περιστατικό εξαπάτησης μιας 21χρονης σημειώθηκε στο Άργος το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Τριπόλεως προς Κεφαλάρι.

Η κοπέλα, όπως καταγγέλλει η ίδια, εκινείτο με το μηχανάκι του πατέρα της όταν την σταμάτησαν για υποτιθέμενο έλεγχο. Το αυτοκίνητο ήταν χρώματος γκρι όμως οι αστυνομικοί «μαϊμού» φορούσαν γαλάζια πουκάμισα και γκρι παντελόνια και είχαν τα διακριτικά της αστυνομίας όπως δηλώνει η παθούσα, σύμφωνα με το maxhtika.blogspot.gr.

Την σταμάτησαν της είπαν αρχικά ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, της ζήτησαν δίπλωμα ασφάλεια και όλα τα έγγραφα γιατί θα της έκοβαν πρόστιμο 2000 ευρώ.

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε τους έδωσε 200 ευρώ που είχε πάρει λίγο πριν από την Τράπεζα και την άφησαν να φύγει. Όταν πήγε στο σπίτι της ενημέρωσε τους γονείς της επικοινώνησαν με την αστυνομία και διεπίστωσαν ότι δεν υπήρχε συμβάν. Ένας συγγενείς της υποψιάστηκε ότι εξαπατήθηκε η 21χρονη η οποία έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Άργους η οποία διερευνά το περιστατικό. Την ώρα που καταγγέλθηκε το συμβάν 4 περιπολικά έσπευσαν στο σημείο και πήραν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να διερευνήσουν το παράξενο περιστατικό.