X

Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιχειρηματιών στα Χανιά (βίντεο)

Στους δρόμους οι επιχειρηματίες. Κλειστά όλα τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Για ποιο λόγο διαμαρτύρονται.

Ant1news

Κλειστά είναι από τις 11:00 το πρωί όλα τα καταστήματα στα Χανιά. Εκατοντάδες επιχειρηματίες μαζί με τους εργαζομένους και τους προμηθευτές τους βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Δήμου Χανιών να προχωρήσει στην εφαρμογή του νέου κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι «Εμείς οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές αποφασίσαμε να κλείσουμε στις 31/5 τα καταστήματά μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου που προσπαθεί να επιβάλλει ο Δήμος Χανίων στις επιχειρήσεις μας, διαλύοντας κάθε έννοια επιχειρηματικότητας χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και γενικότερα την τοπική οικονομία.

Ζητάμε την κατανόηση της τοπικής κοινωνίας και τη στήριξή σας στο δίκαιο αγώνα μας, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε»

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία στο Σιντριβάνι, όπως γράφει το flashnews.gr ακολούθησε πορεία μέσα από τα στενά της παλιάς πόλης προς το δημαρχείο Χανίων.