X

Γυναίκα στη Φολέγανδρο πέθανε περιμένοντας το ελικόπτερο (βίντεο)

Σοκ για το θάνατο νεαρής γυναίκας στην Φολέγανδρο, η οποία περίμενε μέσα σε ασθενοφόρο το ελικόπτερο. Ξανά στο προσκήνιο οι ελλείψεις στα νησιά.

Ant1news

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας νεαρής γυναίκας στην Φολέγανδρο, η οποία περίμενε το ελικόπτερο που θα τη μετέφερε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της. 

Η άτυχη γυναίκα "έσβησε" μέσα στο ασθενοφόρο κι ενώ το ελικόπτερο είχε αρχίσει να πλησιάζει το νησί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

Κάτοικοι και συγγενείς της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι το ελικόπτερο άργησε σχεδόν τέσσερις ώρες, ενώ στο νησί υπάρχει μόνο μια γιατρός από την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου».

Μάλιστα, ο δήμαρχος Φολεγάνδρου και η αντιδήμαρχος κα Παπαδοπούλου εκτελούν χρέη οδηγού του ασθενοφόρου εδώ και 30 χρόνια.

Το τραγικό αυτό περιστατικό ήρθε να αναδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο τη δραματική κατάσταση και τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νησιά.

Η αντιδήμαρχος Φολεγάνδρου μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" τονίζοντας ότι η γραφειοκρατία στοιχίζει ανθρώπινες ζωές: