X

Λονδίνο: τρέχει με την μπίρα στο χέρι μετά την επίθεση (φωτο)

Ένας άνδρας, αγνώστου αλλά εμφανούς υπηκοότητας, απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης μαζί με το πλήθος, αλλά και το ποτήρι του…

Ant1news

Ο τρόμος επέστρεψε στο Λονδίνο και συνολικά το Ηνωμένο Βασίλειο, για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Αυτήν τη φορά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν όταν τρεις άνδρες έπεσαν με ένα βαν πάνω σε πεζούς στην London Bridge, όπου είχε συμβεί το τρομοκρατικό χτύπημα πριν από λίγους μήνες, ενώ στη συνέχεια φορώντας γιλέκα με ψεύτικα εκρηκτικά και κρατώντας μαχαίρια, εισέβαλλαν σε παμπ και εστιατόρια μαχαιρώνοντας ανθρώπους που βρίσκονταν στην Borough Market.

Όπως είναι φυσικό, στο σημείο επικράτησε πανικός και ο κόσμος άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί από την περιοχή. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και κατάφερε να εξουδετερώσει τους τρεις δράστες.

Οι Αρχές εκκένωσαν τα εστιατόρια και τις παμπ αμέσως κι έτσι πανικόβλητοι άνθρωποι έτρεχαν στο δρόμο.

Μία φωτογραφία είναι όμως που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου.

 

Πρόκειται για έναν Άγγλο – προφανώς- που τρέχει, ανάμεσα στο πλήθος κρατώντας την μπίρα στο χέρι του!

Ο άνδρας είναι εμφανώς ήρεμος, καθώς στο ένα χέρι κρατά την μπίρα και το άλλο κάνει μια κίνηση ηρεμίας.

Τη φωτογραφία τράβηξαν περαστικοί, που την ανέβασαν στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως δεν αφήνεις κι εύκολα μια μπίρα που κάνει 5.50 λίρες. Άλλωστε, όπως φαίνεται είναι και σχεδόν γεμάτη…