X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η ελάφρυνση του χρέους, η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και η κρίση στη Μέση Ανατολή μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΩΡΑ μηδέν για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – Βουνό τα προβλήματα, ενώ απομένουν 6 ημέρες για ενστάσεις----ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ----Ο Άκης έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο----ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΙΜΟΣ ΝΑ «ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ» ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ----Διπλό σοκ μέσα στο καλοκαίρι για Ι.Χ. και χρέη----Φωτιά στο πετρέλαιο από τη σπίθα που άναψε η Μ. Ανατολή----ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ----Αρχίζει σήμερα ο γολγοθάς των πανελλαδικών----Πανηγυρίζει ο Τσίπρας στο twiiter, όμως τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι… μαύρα----Θύελλα αντιδράσεων από οπαδούς του Ολυμπιακού για τον Αλβανό προπονητή Χάσι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  Ποιοι γλιτώνουν τη σύνταξη στα 67 – ΟΙ 42 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ----ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ SUCCESS STORY, ΠΑΡΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΟ» ΣΕ ΧΡΕΟΣ, QE – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΔΝΤ ΕΝΟΨΕΙ EUROGROUP---Τρόμος στη Βρετανία, ψυχρός πόλεμος στη Μέση Ανατολή – 7 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 48 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Ε.Τ.» - «Επαχθές μέτρο η προσαγωγή …υπόπτων» λέει η ΕΛΑΣ----Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ – 12ο ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - «Δίνει» πολιτικούς και επιχειρηματίες----ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Στη «σκιά» του τρόμου----ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ – Γιατί εμμένουν στη σκληρή γραμμή Ε.Ε. και ΔΝΤ – Πώς απαντά η Αθήνα----ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ STEM-HEALTH – Σε ομηρία 30.000 γονείς. Ο πρόεδρος της εταιρείας κάνει λόγο για παρανομίες----ΑΡΘΡΟ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑ ΓΙΑ ΔΟΛ – Η άλλη γνώμη για την αγοραπωλησία----9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ – Το 4Ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κοινωνικής και Αλληλεγγύης Οικονομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ: Η ζωή συνεχίζεται με νέο Μνημόνιο – ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗ – Αναζητούν φόρμουλα συμβιβασμού για τις 15 Ιουνίου. Συμφωνία Σόιμπλε-Λαγκάρντ για συμμετοχή του ΔΝΤ χωρίς χρηματοδότηση----4 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ – «ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ»----ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΠΟΚΗΡΡΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ----ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΖΑΡΑΣ – «ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ»----ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ.

ESPRESSO: «ΕΦΑΓΕ» τη γυναίκα του, την έθαψε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ – Έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ στο Σοφικό Κορινθίας----Αστέρια της μπάλας και «κορμάρες» στη Μύκονο----ΛΟΝΔΙΝΟ – Ο Έλληνας που γλίτωσε από τα «τέρατα του Ισλάμ»----«Σφαγή» στην οικογένεια Ψάλτη!----DOLCE VITA ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ» ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ----Παραμυθένιος γάμος για τον εφοπλιστή Μαυρολέοντα.