X

Η Μπεναβέντε πανηγυρίζει το κύπελλο της “Μπάρτσα” και “κόβει” την ανάσα

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και η «καυτή» της οπαδός χτύπησε ξανά….

Ant1news

Η Τζούντιθ Μπεναβέντε είναι ίσως η πιο γνωστή οπαδός της Μπαρτσελόνα και κάθε φορά που οι Καταλανοί έχουν μια μεγάλη επιτυχία, αναλαμβάνει… να «γκρεμίσει» το Instagram με τις selfie που ανεβάζει.

Γέννημα – θρέμμα της βαρκελώνης η Τζούντιθ γεννήθηκε εκεί τον Αύγουστο του 1989 και σπούδασε αρχικά διοίκηση, μετά κομμωτική και στη συνέχεια αποφοίτησε  από τη σχολή μοντέλων της Hernando Herrera, όπου εκπαιδεύτηκε για να περπατάει στις πασαρέλες.

Έγινε γνωστή από το 2012 όταν κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς της Καταλονίας, και λίγους μήνες αργότερα την ανέδειξαν ως «Μις Facebook Ισπανία». Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα της είδε μεγάλη άνοδο μέχρι του σημείου που να φωτογραφίζεται στα εξώφυλλα πολύ γνωστών περιοδικών (Interviú, Frontline, LAM Gold, Soho, κλπ) και να πρωταγωνιστεί σε μουσικά βίντεο, κάνοντας αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

 

 

Το 2013 έγινε η πρώτη Ισπανίδα που φόρεσε το στέμμα της «Μις Κόσμος Facebook».

Το 2015 κέρδισε το διαγωνισμό Chica Boom, της Λατινικής Αμερικής και φωτογραφήθηκε για το Playboy.

Στο Instagram έχει ανάψει φωτιές, αφού γιορτάζει το κύπελλο της Barcelona με πολύ τολμηρές φωτογραφίες της και ανεβάζει την διάθεση του φίλαθλου κόσμου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει πάνω από 144.000 χιλιάδες followers!

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 395 φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 144 χιλιάδες followers.