X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις ενόψει Eurogroup, η παράταση-ανάσα για τους δασικούς χάρτες, η εκλογές στη Βρετανία στη «σκιά» της τρομοκρατίας  και η κρίση στο Κατάρ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διεργασίες για το χρέος, η τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις και ενστάσεις στους δασικούς χάρτες, οι βρετανικές εκλογές υπό τη βαριά «σκιά» της τρομοκρατίας, καθώς και ο αναβρασμός στο Κατάρ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η μυστική συμφωνία Μέρκελ-Λαγκάρντ – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ----ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ----ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ 36ΧΟΡΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ----ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ----ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις.

Η ΑΥΓΗ: Ξεχάστε τα μέτρα χωρίς λύση για το χρέος – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ – Μη αποδεκτή για την κυβερνητική παράταση μια απόφαση που δεν θα έχει τη σφραγίδα ΔΝΤ και της ΕΚΤ για έξοδο στις αγορές----Χρυσή Αυγή και Ν.Δ. αγκαλιά στο… ΕΑΤ-ΕΣΑ----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Εκλογές θρίλερ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις----ΚΑΤΑΡ – Σε πλήρη διπλωματικό και οικονομικό αποκλεισμό----ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ; Μετά το κλίμα ο Τραμπ σβήνει… και τα δικαιώματα----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 – Πρεμιέρα σήμερα στα Γενικά Λύκεια----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Παράταση έως τις 27 Ιουλίου για αντιρρήσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκηνές τρόμου στην Παναγία των Παρισίων---Μπαρόζο: Κάποιοι θα πλήρωναν για Grexit – Μήνυμα στην Αθήνα από τον τέως πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής----Χαμηλώνει τον πήχυ για το χρέος η Αθήνα----Αναβρασμός στο Κατάρ, σε κρίση ο Κόλπος----Προτιμητέος επενδυτής η Exin Group – Για την Εθνική Ασφαλιστική----Σχέδιο για καθαρό Ασωπό.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Μπλόκο» στα ΝΑΤΟικά σχέδια και στην εμπλοκή της Ελλάδας – Δυναμική κινητοποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Παλύμυλο Κοζάνης μπλόκαρε τη διέλευση ΝΑΤΟικής φάλαγγας του αλβανικού στρατού, που τελικά αποχώρησε----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Για τα οξυμένα περιβαλλοντικά προβλήματα ευθύνεται το καπιταλιστικό κέρδος----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Όποια συμφωνία κι αν γίνει, ο λαός θα συνεχίσει να ματώνει για την αποπληρωμή του χρέους----Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Νέα πολύνεκρη επίθεση λίγο πριν τις εκλογές----ΚΑΤΑΡ – Ισχυρά συμφέροντα και αντιθέσεις κρύβει η νέα ένταση----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των συγκεντρώσεων----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – Μήνυμα της ΚΝΕ σε μαθητές και μαθήτριες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΡΟΥΣΦΕΤΙ στην Τράπεζα της Ελλάδος! Αποκάλυψη: Εξαιρέθηκαν οι υπάλληλοι του Στουρνάρα από τις περικοπές Κατρούγκαλου----Παράταση-ανάσα έως τις 27 Ιουλίου για τους δασικούς χάρτες----Επαγγελματίες: Λίστα με πρόστιμα-φωτιά για φοροπαραβάσεις----Σκηνικό ρήξης με τους δανειστές! Αγωνία και πάλι----Ο Μπαρόζο ως… κρυφό «πιστόλι» της Goldman Sachs απειλεί με Grexit----Ο Άκης πήρε εξιτήριο – Κατ’ οίκον η νοσηλεία του----ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ… ΚΑΤΑΡ----«Έφυγε» ο Έλληνας υπερπολύτεκνος με τα 19 παιδιά και το Ρεκόρ Γκίνες----Δικαιοσύνη: Πανωλεθρία (11-0) για την Τσατάνη----Η σύζυγος του Βαρουφάκη ετοίμασε εικαστική παρέμβαση με… κιούπια στα Αισχύλεια.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τελευταία ευκαιρία για δασικούς χάρτες – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ----ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝΤΙ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ – ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ----ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Ε ΠΑΛ----Τρόμος στην «Ελβετία» του Περσικού Κόλπου – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΤΡΑΜΠ, ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΪΤ----ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ… ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΙΖΑ----ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. «ΚΩΦΕΥΕΙ»---ΑΝΤΙΝΑΝ ΚΑΣΟΓΚΙ – Πέθανε ο θρυλικός έμπορος όπλων και… φίλος του Ανδρέα----ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΗ-ΕΛΤΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το κοινωνικό κράτος στο απόσπασμα – ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ: ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ----ΚΑΤΑΡ – Μόνο του στον Κόλπο----ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: «Ξεκαθαρίστε τη θέση σας»----ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ – Βορίδης, Γεωργιάδης, Αυγερινός απαντούν στον Ανδρέα Μαρτίνη----Μια ασύλληπτη σκευωρία για την Ηριάννα – ΠΟΙΝΗ 13 ΧΡΟΝΩΝ----ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ – «Εξπρές του μεσονυκτίου» στον Έβρο----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Απειλείται η Τερέζα.

ΤΑ ΝΕΑ: Η καλοσύνη των ξένων… …και η γκρίνια των δικών του – Εκκλήσεις και ψευτοαπειλές στους δανειστές για να θολώσουν τα νερά και να πάρουν τη συμφωνία που απέρριψαν στο προηγούμενο Eurogroup----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Ο ΚΟΡΜΠΙΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΜΕΪ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ BREXIT----ΜΠΟΜΠ ΝΤΙΛΑΝ – «ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ESPRESSO: ΑΝΑΣΤΑΣΗ νεκρών σε εργαστήρια – Σάλος για την ανατριχιαστική μέθοδο που θέλουν να εφαρμόσουν μέσα στο 2017 οι επιστήμονες – ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ «ΓΕΝΝΑ» ΖΟΜΠΙ!----Μεγαλοδικηγόρος παντρεύτηκε στο Παρίσι τον τραπεζίτη σύντροφό του! ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΠΕΖΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ----Παίκτης της ΑΕΚ στο κρεβάτι της Ελληνίδας Καρντάσιαν----Ο ΚΛΟΥΝΕΪ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ----Ο Αλέξης Τσίπρας ποζάρει σε περιοδικό για gays----Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ----Δάκρυα για το πιο μικρό βατράχι.