X

Ξεχειλίζει ταλέντο και ..εμπειρία το “The 2night Show” της Τετάρτης

Μία τραγουδίστρια και μια ηθοποιός ξεδιπλώνουν τις χάρες τους κι ένας ρεπόρτερ με πείρα 40 χρόνων, μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από τον χώρο της show biz.

Ant1news

Το ξεχωριστό late show, The 2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 00.15 μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 00.15, μαζί μας η Παρθένα Χοροζίδου έρχεται  στο The 2night Show. Με το ιδιαίτερο χιούμορ της, η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της ως παίκτρια στο “Your Face Sounds Familiar. Μοιράζεται μαζί μας, τη μέχρι τώρα εμπειρία της και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Στο πλατό του The 2night Show έρχεται η Μελίνα Ασλανίδου. Μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αλκίνοο Μπουνιά.  Μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του από τη 40χρονη πορεία του στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μας διηγείται  άγνωστες ιστορίες από το χώρο show biz.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στις 00:15, με νέο, μοναδικό επεισόδιο!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

Όλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: http://www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband