X

Ο David Gilmour των Pink Floyd πάντρεψε την κόρη του στη Ρόδο (φωτο)

Λίγοι και εκλεκτοί οι καλεσμένοι στο λιτό γάμο, στον οποίο πρωταγωνίστρια, εκτός της νύφης ήταν η μουσική!

Ant1news

Την κόρη του στο αγαπημένο νησί του, τη Ρόδο, πάντρεψε το περασμένο Σάββατο το μέλος των Pink Floyd, David Gilmour.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής ενός από τα μεγαλύτερα βρετανικά μουσικά συγκροτήματα «έδωσε» την 36χρονη Σάρα στον αγαπημένο της, σε μια λιτή τελετή, από την οποία φυσικά δεν έλειψε η μουσική.

Ο πολιτικός γάμος έγινε στη Λίνδο και τον τέλεσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Γιώργος Ελευθερίου, ο οποίος ήταν ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλεσμένους.

Ο γάμος τελέστηκε σε παλιό σπίτι της Λίνδου, το οποίο ανήκει σε Άγγλο και εκτός από τον πατέρα της νύφης με τη σύντροφό του, παρούσα ήταν βεβαίως και η μητέρα της, Ginger Gilmour.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ πλήθος ήταν και τα «παρανυφάκια».

 

 

Όπως ο πατέρας της νύφης έπιασε την κιθάρα, για να αφιερώσει στους νεόνυμφους ένα τραγούδι, έτσι και ο γαμπρός, ο Gas Robertson αφιέρωσε ένα τραγούδι με την κιθάρα του στην αγαπημένη του.

 

 

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η είσοδος περιορισμένη στους λίγους καλεσμένους, ενώ μετά την τελετή, το ζευγάρι των νεόνυμφων μαζί με τους καλεσμένους τους διασκέδασαν σε παραλιακή ταβέρνα της Παλαίστρας. Την πρώτη μέρα, καθώς ακολούθησε και δεύτερη, στην παραλία του Αγίου Παύλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός διατηρεί ιδιόκτητο σπίτια στη Λίνδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είχε όμως να πάει από το 2000.

Φωτογραφίες: rodiaki.gr