X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η ελάφρυνση του χρέους, η τακτοποίηση των αυθαιρέτων, οι βρετανικές εκλογές και το πάρτι φοροδιαφυγής στη Γερμανία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διεργασίες για το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους, η τακτοποίηση αυθαιρέτων με εκπτώσεις, η επικράτηση Μέι χωρίς αυτοδυναμία, καθώς και το κολοσσιαίο σκάνδαλο φοροδιαφυγής ύψους 31,8 δις ευρώ στη Γερμανία είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:  Ο χερ Σόιμπλε μας κουνά το δάχτυλο, αλλά… Οι φοροφυγάδες κάνουν πάρτι στη Γερμανία----ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ – Απώλειες για τους Συντηρητικούς και άνοδο για τους Εργατικούς έδειξε το exit poll----ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙ ΑΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ----ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ----«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

Η ΑΥΓΗ: Γαλάζια «όργια» στο Ερρίκος Ντυνάν – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗ----ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΩΡΑ 2:00 π.μ.) – Η Τερέζα Μέι έχασε το στοίχημα----Φοροδιαφυγή γερμανικών… προδιαγραφών----Συμφωνία κατά 95% στο Eurogroup – ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ----Νέο πλαίσιο για τα αυθαίρετα----Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ: Ταυτισμένος με τους θεσμούς ο Κ. Μητσοτάκης----ΗΠΑ – Ο Κόμεϊ «καίει» τον Τραμπ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοβουλία από Μακρόν στο παρά 5’ – Αποστολή Λεμέρ στην Αθήνα----Νέες τριβές με θεσμούς για τα ΑΕΙ----Κόλαφος Κόουμι κατά Τραμπ----Έρευνες πέραν των 6 μιλίων θέλει ο πρόεδρο των ΕΛΠΕ----«Τακτοποίηση» αυθαιρέτων με μικρότερα πρόστιμα----Εστιατόρια με… ανοικτές κουζίνες – Για σεφ-πρόσφυγες----«Αναγέννηση» της πεζούλας στην Ιταλία----Επικράτηση Μέι, χωρίς αυτοδυναμία.

ΡΙΖΟΣΠΑΤΗΣ: ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Άμεση απάντηση στα νέα κυβερνητικά αντιλαϊκά μέτρα και τις άθλιες μεθοδεύσεις – Συγκέντρωση σήμερα στις 3.30 μ.μ. στη Βουλή, την ώρα που θα συζητιούνται και θα ψηφίζονται οι τροπολογίες που κατατέθηκαν χτες στα μουλωχτά με νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την «αξιολόγηση»----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Νέες διαβεβαιώσεις για ενεργότερη εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ----ΠΑΜΕ-ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – Κινητοποίηση για τα μεγάλα προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Εκλογές στη σκιά τρομοφοβίας και Brexit----2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ – «Ευκαιρίες» για επενδύσεις και μονοπωλιακοί ανταγωνισμοί----ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ “NOBLE JUMP” – Επιστολή-καταγγελία στρατευμένου για την ελληνική εμπλοκή----ΠΑΜΕ – Στις 24 Ιούνη η αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για τα αυθαίρετα ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 80 ΔΟΣΕΙΣ – Τι περιλαμβάνει αναλυτικά το νέο σχέδιο νόμου που δίνει «ανάσα» στους ιδιοκτήτες – Κρυφή παγίδα: Δεν θα μπορεί να νοικιαστεί στο μέλλον κανένα ακίνητο αν πρώτα δεν έχει νομιμοποιηθεί – Στα 250 ευρώ (αντί για 500) το παράβολο για πέργκολες και άλλες παρανομίες----Τα μυστήρια και η περίεργη κωλυσιεργία για την Εθνική Ασφαλιστική----Τρελάθηκε το ΔΝΤ – Θέλει Μνημόνιο μέχρι το… 2100!----ΠΗΓΑΣΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 80.000 ΕΥΡΩ----Νότια της Κρήτης και στη «Λεκάνη του Ηροδότου» θα ψάξουν πετρέλαιο----ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΑΛΙ Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΗ (ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ)----Τώρα… τρέχουν! Ξεμπλοκάρουν όλα τα έργα στο Ελληνικό----Το δείπνο του Βαρθολομαίου στην Αθήνα με κοκορέτσι, κόκορα και αρνάκι ριγανάτο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σώστε το αυθαίρετο με 60% έκπτωση και 80 δόσεις – ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ----ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΪ – ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ BREXIT---ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν/Σ ΓΙΑ ΑΕΙ----Κόβουν αλλά 1,2 δις από συντάξεις, κωλοτούμπα στα εργασιακά----ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ… ΦΙΕΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ----ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΟ, ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ – ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΕ 71-58.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το αφεντικό τρελάθηκε! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 80 ΔΟΣΕΙΣ----4ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ----ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ (Ώρα 03:00 πμ) – Προηγείται η Μέι χωρίς αυτοδυναμία----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – Μήνυμα Ντράγκι προς τη Γερμανία----ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – Οι σουίτες της διαπλοκής----ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – Όπισθεν ολοταχώς ο Κυριάκος με μπόλικο θατσερισμό----CUM GATE – Απάτη 31,8 δις ευρώ σε βάρος του γερμανικού Δημοσίου.

ΤΑ ΝΕΑ: Συμβιβασμός με μοντέλο Αργεντινής – Ο Τζέρι Ράις του ΔΝΤ αποκάλυψε ότι το Ταμείο θα μετέχει χωρίς χρηματοδότηση όπως έκανε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής – ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ «ΗΤΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»----Η ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΪ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ – ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ BREXIT---ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ----Ο ΚΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑ.

ESPRESSO: ΕΙΜΑΙ ζωντανή ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΟ – Η ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΥΓΚΟΝΙΖΕΙ – Το σοβαρό τροχαίο της 30χρονης ενώ πήγαινε να προσκυνήσει το ιερό σκήνωμα και η θεία παρέμβαση που τη γλίτωσε από τον θάνατο----Μακρυπούλια και Μηλιαρέση μαζί στο «Ρουκ Ζουκ»----Μπλεξίματα για τον σύζυγο της Λάσπα----ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ----Γυμνή στην τουαλέτα η κόρη του Πανταζή----ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΡΑ 39ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΙ.