X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το επικείμενο Eurogroup, τα άγρια επεισόδια στο Μενίδι για τον θάνατο του 11χρονου και οι γαλλικές βουλευτικές εκλογές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι γκρίνιες στην κυβέρνηση λίγο πριν από το Eurogroup, τα νέα επεισόδια στο Μενίδι, καθώς και ο θρίαμβος Μακρόν και στις βουλευτικές εκλογές είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΦΟΡΟ-ΣΟΚ για όσους νοικιάζουν ακίνητα – Θα καταβάλουν στην Εφορία έως και 36,36% (!!!) παραπάνω σε σχέση με πέρυσι – Το Δημόσιο παίρνει τουλάχιστον τέσσερα μισθώματα τον χρόνο! Ποιοι ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν πάνω από το μισό εισόδημά τους----Στις φλόγες το Μενίδι! Άγρια νύχτα με οδοφράγματα και περιπολίες----«Κοράκια» απειλούν τις εξαγγελίες Τσίπρα-Νετανιάχου----Τα θαλασσοδάνεια του Μπόμπολα και οι 2+1 «καυτοί» φάκελοι που πρέπει να ανοίξουν----ΠΑΡΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ PRIDE----Οι Βόσνιοι έκαναν «πόλεμο» με χορηγό τουρκική τράπεζα----Κόσοβο: Οι UCKάδες πήραν την εξουσία----ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ-ΚΑΤΑΠΙΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ----Μπάσκετ: Πρωταθλητής ο ΠΑΟ σε τελικό ντροπής, που τελείωσε χωρίς οπαδούς----Όλο το παρασκήνιο! «Ναυμαχία» στον Αργοσαρωνικό για ένα πλοίο αξίας 4.500.000 ευρώ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι τελικοί πίνακες με τις μειώσεις στις συντάξεις – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ----«Ο ΕΝΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ» ΑΛΛΑ… ΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2017----Άγρια νύχτα Μενίδι! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ – ΕΚΑΨΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΡΟΜΑ----Η κατολίσθηση «γκρεμίζει» με ζημιές 1 δις ευρώ και τη ΔΕΗ – ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ----ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ «ΓΡΑΒΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 7 ΔΙΣ – ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP----ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥ… BREXIT – ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ----ΔΙΣΤΟΜΟ – Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ----Ο ΠΑΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Γαλλικό άρωμα σε μικρό μπουκάλι – Ο ΛΕ ΜΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ----«ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – Ενός κακού μύρια έπονται----Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ATHENS PRIDE – Με κέφι και περηφάνια για την ισοτιμία----ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ – Εικόνες αποκάλυψης από την πρωτοφανή κατολίσθηση----ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ – Επικερδής υπόθεση ή αμφιλεγόμενη αναγκαιότητα;

ΤΑ ΝΕΑ: Βρείτε λύση, ξεχάστε τη Σύνοδο Κορυφής – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – Μια ευνοϊκή διατύπωση περί χρέους και ανάπτυξης αναζητεί η κυβέρνηση για να αποδεχθεί τις προτάσεις ων δανειστών στο Eurogroup----ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----ΨΑΡΙΑ ΜΕ 10 ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ – ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ----ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ.

ESPRESSO: ΣΩΣΤΕ το άρρωστο «παιδί» μου – Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ» ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ – Ο 5χρονος βαφτισιμιός του παλεύει να νικήσει το νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου - Η έκκληση μέσω της Espresso και η εκστρατεία ζωής για να συγκεντρωθούν $500.000 προκειμένου ο Βαγγελάκης να νοσηλευτεί στο Memoriad της Ν.Υ.----ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ-ΝΟΜΙΚΟΥ - Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο και πάρτι δίπλα στη θάλασσα----Το Μενίδι μυρίζει μπαρούτι----Love story Με άρωμα “Espresso Girl”----GAY PRIDE ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.