X

Ο Τύπος της Τρίτης

Ο «πυρετός» διαβουλεύσεων ενόψει Eurogroup, ο φονικός σεισμός στη Μυτιλήνη και ο εμφύλιος στο Μενίδι μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι εντατικές διαβουλεύσεις πριν από το Eurogroup της 15ης Ιονίου, ο ισχυρός σεισμός στη Μυτιλήνη, καθώς και η έκρυθμη κατάσταση στο Μενίδι είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πεδίο βολής το σχολείο – 7 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Έκρυθμη κατάσταση για Τρίτη συνεχή ημέρα στο Μενίδι Πετροπόλεμος και χημικά ανάμεσα σε ΜΑΤ και κατοίκους----«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ EUROGROUP----ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ----ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ – ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ και 25 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ από το χτύπημα του Εγκέλαδου σε Λέσβο και Χίο.

Η ΑΥΓΗ: Με «ευελιξία» προς συμβιβασμό – ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ EUROGROUP Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ----ΣΕΙΣΜΟΣ 6,1 ΡΙΧΤΕΡ - Μεγάλες καταστροφές στη Μυτιλήνη – Νεκρή μια γυναίκα----ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Αυτοδυναμία Μακρόν και αποχής----Κυνικό πολιτικό παζάρι της Μέι για κυβέρνηση----Κινητικότητα για την ονομασία της ΠΓΔΜ – ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΑΘΗΝΑ----ΔΕΗ – Συγκροτήθηκε επιτροπή για το Αμύνταιο----Πετροπόλεμος και χημικά στο Μενίδι.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μία νεκρή γυναίκα από τον ισχυρό σεισμό στη Λέσβο----Καζάνι που βράζει το Μενίδι----Παντοδυναμία Μακρόν στη Γαλλία – Σάρωσε στον πρώτο γύρο----Αλυσίδα αστοχιών στο Αμύνταιο – Τεράστιο κόστος για τη ΔΕΗ----Αντίδραση πρυτάνεων για το άσυλο – Αλλαγές εξετάζει το υπ. Παιδείας----Υποβολή δηλώσεων την τελευταία στιγμή – 300.000 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΕΤΟΣ----Χαμηλές προσδοκίες ενόψει Eurogroup – ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΙΣΤΩΤΕΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – Παζαρεύει για το κεφάλαιο με «ατού» τα αντιλαϊκά μέτρα----ΛΕΣΒΟΣ – Μεγάλος σεισμός με μία νεκρή και πολλούς τραυματίες----ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΑΡΧΕΙΟ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» - Πολύτιμη συμβολή και μελέτη της ιστορικής πείρας του κινήματος και του Κόμματος----ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ – Μονομερής διαγραφή του χρέους, με την εξουσία στα χέρια του λαού, έξω από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες----ΦΛΩΡΙΝΑ0 ΔΕΗ ΑΕ – Καταστροφική κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου----ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – Η επόμενη πράξη στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού----ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – Συγκέντρωση σήμερα από σωματεία και φορείς.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΓΩΝΙΑ για το ξύπνημα του Εγκέλαδου – Μια νεκρή και έντεκα τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,1 Ρίχτερ ανοικτά της Λέσβου – Προκαλούν οι Τούρκοι: Φταίνε οι γεωτρήσεις που κάνουν οι Έλληνες---«Ο Άκης διαθέτει στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει»----ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ----Μαρτίνης: Επικοινωνώ με τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο----Επανέρχεται ο «Επιτάφιος του Περικλή»----ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ»----Ήξεις αφήξεις των Σκοπίων για το όνομα----Ρωχάμης, Παπαχρόνης και Κοεμτζής με τα μάτια του Σόμπολου----Μας δουλεύουν! Οι ελπίδες για το χρέος στο… βραχιολάκι του Γάλλου Λε Μερ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο κόκκινο 51 δήμοι για δασικούς χάρτες – ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ----ΦΟΝΙΚΟ ΡΗΓΜΑ – ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ 9,3 R ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ----ΠΡΟΣ ΑΝΩΜΑΛΗ… ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ EUROGROUP---Εμφύλιος στο Μενίδι----ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Γαλλική η πρόταση, γερμανική η απόφαση – Η ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΛΕ ΜΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ»----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ – Η Βρίσα και το Πλωμάρι μετρούν τις πληγές τους----ΠΓΔΜ – Εξετάζουν πάλι την ονομασία----ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – Το τέλος της λογικής σε Μενίδι και Άνω Λιόσια----ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ – Αθώος λόγω άγνοιας για το «πόθεν έσχες»----ΜΑΪΚ ΣΠΑΝΟΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

ΤΑ ΝΕΑ: Καινούργια πρόταση είναι η παλιά – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ – Πόρτα από Βερολίνο και στη ρήτρα ανάπτυξης για το χρέος. Επιμένουν στο προηγούμενο πακέτο – Αποσύρθηκε και επισήμως από τον Πρωθυπουργό η ιδέα για Σύνοδο Κορυφής----ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ – ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΞΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ----ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ – Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥΣ.

ESPRESSO: ΣΤΗΝ «Άγρια Δύση» της Αθήνας – Η Espresso «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΕΝΙΔΙ – Εικόνες-σοκ: Εμπόριο ναρκωτικών μέρα μεσημέρι, καμένα αυτοκίνητα, «σκιές» που τριγυρνούν σε χαλάσματα και σχολεία «φαντάσματα»----Το αμαρτωλό παρελθόν συζύγου γνωστού τραγουδιστή και το «κυνήγι» πλούσιων γαμπρών----Ο Εγκέλαδος εξαφάνισε χωριό στη Λέσβο – ΝΕΚΡΗ 43ΧΡΟΝΗ----ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η χήρα του Μπάρκουλη σε site γνωριμιών----Το έλα να δεις με την Έλλη Παπαγγέλη σε fashion show στα Σκόπια! ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΣΙΑΡΑ----Ο καρκίνος νίκησε την Καίτη Παπανίκα.