X

Η top χορευτική δεκάδα του “So You Think You Can Dance”

Βραδιά με δυνατές χορογραφίες αλλά και oκτώ αποχωρήσεις, το 4ο live του “So You Think You Can Dance” .Ποιοι έμειναν, ποιοι συνεχίζουν. Τι αλλάζει από το 5ο live.

Ant1news



Δυνατές χορογραφίες, από κλασικό σύγχρονο μέχρι hip hop, λάτιν και jazz, έδωσαν τον ρυθμό στο 4ο live του “So You Think You Can Dance” στον ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα Νομικού πανέμορφη και χαμογελαστή υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους θεατές, τους χορευτές και φυσικά τους κριτές Πάνο Μεταξόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνο Ρήγο, Ιβάν Σβιτάιλο  και Ιωάννη Μελισσανίδη που βρέθηκαν στις θέσεις τους προκειμένου  να αξιολογήσουν τους διαγωνιζόμενους.

Το 4ο live άνοιξε με μια εντυπωσιακή ομαδική χορογραφία και ακολούθησε το διαγωνιστικό κομμάτι του show.   

Στη σκηνή ανέβηκαν πρώτοι οι Εύα Σωμαρακάκη και Μάριος Χατζηαντώνη. Χόρεψαν commercial με το τραγούδι “Paparazzi” της Lady Gaga (Demolition Crew Remix)


Σε hip hop χορογραφία η Νεφέλη Θεοδότου και ο Άγγελος Αποστολίδης χόρεψαν το “Bad Man” των Missy Elliott, Feat. Vybz Kartel & M.I.A

Η Σοφία Τζάβελου και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου διαγωνίστηκαν με jazz και το “Love on the brain” της Rihanna

Ακολούθησαν η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και ο Oleksandr Ponomarov σε σύγχρονη χορογραφία “Piece of Paper” του Amon Tobi

Η Χρύσα Σκορδιάλη και ο Βασίλης Γκουλέτσας χόρεψαν commercial, το κομμάτι “Into you” της Ariana Grande



Η Βέλμα Ανδριανάκη και ο Edgar Avetikyanv διαγωνίστηκαν σε λάτιν paso doble με το “Unstoppable” των E.S Posthumus

Η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Ιάσωνας Μανδηλάς χόρεψαν hip hop με το “Team” της Iggy Azalea

Σύγχρονο χόρεψαν η Κλειώ Αρβανίτη και ο Βαλάντης Ράπτης με το “Everybody wants to rule the world” της Lorde.

Η Αρετή Νότη και ο Oleksandr Bakharyev διαγωνίστηκαν σε commercial με το “This is what you came for” των Calvin Harris  ft. Rihanna

Ποιοι παίκτες αποχώρησαν

Μετά την ολοκλήρωση του χορευτικού μέρους του σόου, οι παίκτες τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, που αποφάσισε ποιοι συνεχίζουν και ποιοι αποχωρούν από το 4ο live.

Η επιτροπή επέλεξε να σώσει τους Oleksandr Bakharyev, Δέσποινα Λαγουδάκη και Αρετή Νότη, αφού έκαναν ακόμα ένα χορευτικό, όπως οι Βαλάντης Ράπτης και Κλειώ Αρβανίτη.

Έτσι, μετά την ψηφοφορία αποχώρησαν οι εξής οκτώ παίκτες: Άγγελος Αποστολίδης, Μάριος Χατζηαντώνης, Βασίλης Γκουλέτσας, Χρύσα Σκορδιάλη, Σοφία Τζάβελου, Βέλμα Ανδριανάκη, Κλειώ Αρβανίτη, Βαλάντης Ράπτης.

Στο 5ο live συνεχίζουν οι: Edgar Avetikyanv, Ιάσωνας Μανδηλάς, Παρασκευάς Θεοδοσίου, Εύα Σωμαρακάκη, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Νεφέλη Θεοδότου, Oleksandr Bakharyev, Αρετή Νότη, Δέσποινα Λαγουδάκη, Oleksandr Ponomarov.

Να σημειωθεί ότι από το 5ο live και έπειτα, οι χορευτές θα διαγωνίζονται σε solo χορογραφίες και το κοινό θα ψηφίζει ατομικά τον αγαπημένο του χορευτή.