X

Λαμπεροί καλεσμένοι στο “The2night Show”

Πολιτικοί και παρουσιαστές της τηλεόρασης μιλούν για τις διαδρομές τους, την καθημερινότητα και τα όνειρα τους.

Ant1news

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15 μετά τα μεσάνυχτα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλάει για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Γιώργος Μαυρίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου ανταγωνίζονται στο ποδοσφαιράκι.. Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται στο The2night Show και κάνει μεταξύ άλλων έναν απολογισμό της μέχρι τώρα τηλεοπτικής του πορείας.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Μας μιλάει για την πολιτική, τη δημοσιογραφία και τη ζωή της στα έδρανα της Βουλής. 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμη: Στο The2night Show  παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow