X

Πεθερός έπιασε στα “πράσα” την σύζυγο του γιου του με τον άντρα της κόρης του!

Πήρε τα κλειδιά από το γιό του για να πάει στο σπίτι του, αλλά  αυτό που αντίκρισε θα του μείνει αξέχαστο σε όλη του τη ζωή….

Ant1news

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του…. ένας 65χρονος στα Τρίκαλα, με το θέαμα που αντίκρισε πηγαίνοντας στο σπίτι του γιού του σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πύλης, σύμφωνα με το trikalanews.gr.

Ο 65χρονος άντρας έχει δυο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη, οι οποίοι είναι αμφότεροι παντρεμένοι. Μάλιστα οι οικογένειες των δυο παιδιών δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις και συναντιόντουσαν μόνο σε γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις όπως μαρτυρά το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Πριν από λίγες μέρες ο 65χρονος θέλησε να πάρει κάτι από το σπίτι του γιου του και εκείνος του είπε να πάει και να το ζητήσει από τη γυναίκα του που θα ήταν εκεί.

Ο 65χρονος πήρε προηγουμένως τηλέφωνο κι αφού δεν απάντησε κανείς πέρασε από τη δουλειά του γιού του και πήρε τα κλειδιά του σπιτιού.

Σίγουρος ότι στο σπίτι δεν ήταν κανείς, άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα και αμέσως άκουσε κάτι περίεργους ήχους από τα δωμάτια. Αρχικά υπέθεσε πως ίσως είχαν μπει διαρρήκτες αλλά όταν αφουγκράστηκε πιο προσεκτικά κατάλαβε ότι ήταν βογκητά.

Αμέσως μπήκαν «ψύλλοι» στα αυτιά του και προχώρησε προς τα εκεί. Μόλις έβαλε το κεφάλι του στο άνοιγμα της πόρτας της κρεβατοκάμαρας είδε τη σύζυγο του γιου του σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της κόρης του.

Περιττό να αναφερθεί κανείς στο πως αισθάνθηκε ο 65χρονος άντρας, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τα παιδιά του.

Οι διαδικασίες διαζυγίων έχουν ήδη ξεκινήσει όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».