X

“Your Face Sounds Familiar”: Κέφι, τραγούδι και εκπλήξεις στο 9ο live

Το 9ο live του “Your Face Sounds Familiar” έρχεται απόψε, στις 21:00, στους δέκτες μας για να μεταμορφώσει το βράδυ μας! Μείνετε συντονισμένοι για πολύ χορό και τραγούδι!

Ant1news

Όταν έρχεται η Πέμπτη… αρχίζουν τα ωραία! Κι αυτό γιατί παρέα σε όλους μας κρατά το “Your Face Sounds Familiar”, το οποίο δίνει ραντεβού και απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1 με το 9ο μοναδικό του live!

Νέες μεταμφιέσεις, εκπλήξεις, χορός, τραγούδι και πρωτίστως ανεβασμένη διάθεση… όλα τα έχει το “Your Face Sounds Familiar” με την πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου!

Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες «έρχονται» στη σκηνή του απολαυστικού σόου μεταμφιέσεων για να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη και να μας χαρίσουν άλλη μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Νίκο Μουτσινά, Έλλη Κοκκίνου και Σταμάτη Φασουλή, είναι έτοιμη να κρίνει και πάλι τις εμφανίσεις της χρυσής δεκάδας των διαγωνιζομένων.

 

Στο 9ο Live , θα δούμε τον Δημήτρη Μακαλιά να μεταμορφώνεται σε Gene Kelly με το “Singing in the rain” και τον Άρη Μακρή να γίνεται μέρος των Metallica με το “Enter Sandman”!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα θα ενσαρκώσει τον Stevie Wonder με το “Superstition”, η Κόνυ Μεταξά τον Damien Rice με το “The blower’s daughter” και ο Αντώνης Δόμινος τον Pharrel Williams με το “ Happy”.

Η Σαμπρίνα θα κληθεί να μεταμορφωθεί σε Olivia Newton – John με το “Physical”, η Ιρένε Τροστ σε Δήμητρα Γαλάνη με το «Δύο μέρες μόνο» και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε Lana Del Ray με το “ Blue Jeans”!

 

Τέλος, ο Γιάννης Χατζόπουλος θα βάλει «φωτιά» στο βράδυ μας ως άλλος Λευτέρης Πανταζής με το «Στον έβδομο ουρανό» και η Παρθένα Χοροζίδου ως άλλη Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσει το «Εγώ σ ’αγάπησα εδώ»!

Για να μαθαίνετε τα πάντα σχετικά με το “Your Face Sounds Familiar” μπορείτε να επισκέπτεστε το site του ΑΝΤ1: www.antenna.gr/yfsf