X

Λάρισα: μέχρι και το αυτί της 91χρονης τρύπησαν οι βασανιστές της

Εφιαλτικό ήταν το τέλος της άτυχης ηλικιωμένης, στης οποίας το σπίτι εισέβαλλαν αδίστακτοι κακοποιοί.

Ant1news

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη για τα αίτια του φριχτού θανάτου της 91χρονης στην Βούναινα της Λάρισας.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας και πρωτοφανούς κακοποίησης των δραστών που την έδεσαν και την βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Προσπαθώντας να την κάνουν να ομολογήσει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα και τα τιμαλφή της, την έδεσαν σε μία καρέκλα και άρχισαν τα βασανιστήρια.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση, η 91χρονη δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, ενώ την τρύπησαν στο δεξί αυτί και τη μύτη της. Αφού έχασε τις αισθήσεις της, ερεύνησαν όλο το σπίτι, κάνοντάς το άνω – κάτω.

Το τι ακριβώς αφαιρέθηκε από το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης δεν έχει γίνει ακόμα σαφές.

Όταν οι ληστές έφυγαν η 91χρονη προσπάθησε να απελευθερωθεί, όμως η καρέκλα πάνω στην οποία ήταν δεμένη έπεσε κάτω κι εκείνη έμεινε εκεί, χωρίς να μπορεί να κινηθεί, μέχρι που ξεψύχησε από κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τις έρευνές τους για τον εντοπισμό των βασανιστών της γυναίκας. Όπως όμως λέγεται, τα ευρήματα στο σπίτι της γυναίκας είναι πολλά κι έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας βορείου Ελλάδος, όπου εξετάζονται.