X

Ένοπλος έσπειρε τον τρόμο στο Ηράκλειο

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται δύο νεαροί άνδρες που δέχθηκαν τα πυρά ενόπλου σε μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου. Αναζητούνται τα ίχνη του πιστολέρο!

Ant1news

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα σε μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου Κρήτης, όταν η λεκτική διαμάχη μιας παρέας ανδρών μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο.

Ένας από τους άνδρες της παρέας έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός 34χρονου, τον οποίο και τραυμάτισε σοβαρά.

Παράλληλα, μία σφαίρα εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ένας 36χρονος θαμμώνας του μαγαζιού, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την παρέα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον 36χρονο μεταφέροντάς τον στο ΠΑΓΝΗ, εκεί όπου βρισκόταν ήδη και ο 34χρονος που είχε μεταφερθεί με αυτοκίνητο φίλου του. Και οι δύο φέρουν σοβαρά τραύματα ωστόσο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή του επεισοδίου πήραν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες με τον «πιστολέρο» όμως να έχει γίνει… καπνός!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη.