X

Με Καλαματιανό για… γκίνες η 2η Γαλάζια Νύχτα στην Καλαμάτα

Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες διεκδικεί η Καλαμάτα με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών στον Καλαματιανό! Νυχτερινό μπάνιο και πάρτυ στο πλαίσιο της Γαλάζιας Νύχτας!

Ant1news

Πλημμύρησε από πολίτες η ακτή της Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της 2ης Γαλάζιας Νύχτας που οργάνωσε ο δήμος σε όλο το μέτωπο της Ανατολικής Παραλίας με 4 επίκεντρα: Την κεντρική προκυμαία του λιμανιού, την ακτή απέναντι από το ναό της Ανάστασης, το σημείο απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ της Ναυαρίνου (πριν την Καρακούση) και την ακτή κοντά στο "Φιλοξένια".

Από τις 8:30 μ.μ. το βράδυ που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, έδωσε το «παρών» συμμετέχοντας ενεργά.

Από τις εκδηλώσεις ξεχώρισε η μεγάλη πρόβα, στην προκυμαία του λιμανιού, που πραγματοποιήθηκε με εκατοντάδες συμμετέχοντες, στην προσπάθεια να μπει η Καλαμάτα, μετά τη μπατσάτα, και με τον παραδοσιακό «Καλαματιανό» στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η βραδιά στην παραλία της Καλαμάτας συνεχίστηκε με βραδινό μπάνιο για τους πιο τολμηρούς και με πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!