X

Μητέρα 14χρονης στον ΑΝΤ1: ίσως και να χρειαστούμε αλεξίσφαιρο (βίντεο)

Η μητέρα της 14χρονης που παρ ολίγο να τραυματιστεί στο Μενίδι μιλά στον ΑΝΤ1 για το σοκ της οικογένειας. "Αδέσποτη" ή όχι τελικά η σφαίρα;

Ant1news

Σοκαρισμένη παραμένει η οικογένεια στο Μενίδι για τη σφαίρα που καρφώθηκε στον τοίχο του σπιτιού της και παρ ολίγο να τραυματίσει την 14χρονη κόρη τους.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, τόνισε ότι το παιδί παραμένει μουδιασμένο και η ίδια αρκετά σοκαρισμένη, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν, μόλις 19 ημέρες μετά την τραγωδία με το θάνατο του άτυχου μαθητή της πέμπτης Δημοτικού από αδέσποτη σφαίρα.

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν, για ευθεία βολή και όχι για αδέσποτη σφαίρα, η κα Ασλανίδη έκανε γνωστό ότι πρόκειται για μια εικασία της αστυνομίας, η οποία ωστόσο, μετά από δεύτερο έλεγχο στο σπίτι, αποκλείστηκε.

«Οι έρευνες συνεχίζονται και είμαστε σε επαφή. Η αστυνομία ερευνά από πού ήρθε η σφαίρα, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί και εισαγγελέας» δήλωσε η μητέρα, η οποία σημείωσε ότι για να κάτσουν στο μπαλκόνι τους ξανά ίσως και να χρειαστεί να φορέσουν… αλεξίσφαιρο!

Η προανάκριση της Αστυνομίας για το περιστατικό διενεργείται υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Γεώργιου Νούλη. Μάλιστα, εξ αιτίας της σοβαρότητας του θέματος, έχει ζητηθεί από την ΕΛ.ΑΣ να ενημερώνεται για τις εξελίξεις προσωπικώς ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.