X

Νανά Καραγιάννη: να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω!

Η φράση που συγκλόνισε τη φίλη της Νανάς Καραγιάννη και ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο μετά το θάνατό της... Το τελευταίο "αντίο" και η αλήθεια για την υγεία της.

Ant1news

Συγκλονίζει η κολλητή φίλη της Νανάς Καραγιάννη, Αφροδίτη Υψηλάντη, η οποία όχι απλά τη στήριξε στον δύσκολο ανηφορικό της δρόμο, αλλά ήταν εκείνη που την πρόσεχε, την συμβούλευε και ανησυχούσε, ίσως πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο, για την πορεία της υγείας της.

Η ίδια, αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, μοιράστηκε με τον κόσμο την αλήθεια που ήθελε η Νανά να γνωρίζει ο κόσμος και δεν είναι άλλη από την επιθυμία της να ζήσει!

«Όταν πεθάνω, που δεν θα πεθάνω, να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω» είχε πει στη φίλη της η Νανά Καραγιάννη, διαισθανόμενη ίσως ότι βρισκόταν στην τελική ευθεία.

Η κα Υψηλάντη έδωσε μάλιστα και μια εικόνα από τη δύσκολη καθημερινότητα της Νανάς, μιας καθημερινότητας με πόνους, με ορούς, με οξυγόνο και με ενέσεις…

 

Νωρίτερα η ίδια ανήρτησε στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα με το οποίο αποχαιρετούσε την αγαπημένη της Νανά, λέγοντας «δεν πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ».

«Θα σε βρω και θα τα "πούμε" από κοντά.... Ήσουν μοναδική ψυχή... Ήσουν η φίλη που όλες ήθελαν να είχαν δίπλα τους... Και κει που πας να προσέχεις ή μάλλον να τους προσέχεις! Ματάρες μου, καλό δρόμο» γράφει για την φίλη της η κα Υψηλάντη.