X

Για αποτέφρωση στο εξωτερικό η σορός της Νανάς Καραγιάννη

Η τελευταία επιθυμία της Νανάς ήταν η αποτέφρωσή της στο εξωτερικό, αποκαλύπτει η φίλη της. Το μήνυμα της μητέρας της και τα αίτια θανάτου της.

Ant1news

Στο εξωτερικό θα μεταφερθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη για να αποτεφρωθεί, μιας και αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου, η οποία "έφυγε" από τη ζωή στα 38 της χρόνια.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα "ταξιδέψει" για τη Βουλγαρία, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί αύριο, μιας και ολοκληρώθηκε η νεκροψία.

Σε πρώτη φάση, η ιατροδικαστής αποδίδει το θάνατο της νεαρής δημοσιογράφου σε παθολογικά αίτια, λόγω της κατάρρευσης των οργάνων της, που προκάλεσε η νευρική ανορεξία.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα κληθούν να καθορίσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το επόμενο διάστημα.

 

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Νανάς έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο, μετά το θάνατο της κόρης της. Η ίδια, προώθησε το μήνυμά της μέσω της φίλης της Νανάς, Αφροδίτης Υψηλάντη, η οποία όχι απλά τη στήριξε στον δύσκολο ανηφορικό της δρόμο, αλλά ήταν εκείνη που την πρόσεχε, την συμβούλευε και ανησυχούσε, ίσως πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο, για την πορεία της υγείας της.

«Εμείς, η οικογένεια της Νάνας Καράγιαννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ' αυτήν την τραγική για μας κατάσταση. Σ’ εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους», ανέφερε στο μήνυμά της η μητέρα της δημοσιογράφου.