X

Στη Μύκονο για τα γενέθλια της η Λόχαν – Ποιους προσκάλεσε;

Celebrities καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της Λίντσεϊ Λόχαν στο Νησί των Ανέμων! Όλες οι λεπτομέρειες για το πάρτι που ετοιμάζει…

Ant1news

 Η Λίντσεϊ Λόχαν αποδεικνύει ξανά πόσο αγαπάει την Ελλάδα!  

Η εκκεντρική σταρ του Χόλιγουντ έχει γενέθλια και θέλει να τα γιορτάσει στη Μύκονο, στις 2 Ιουλίου, όπου έχει ζήσει πολλές ξέφρενες στιγμές.

Φυσικά από αυτό το πάρτι της 30χρονης celebrity δεν θα λείπουν οι διάσημοι φίλοι της. Μέσω ανάρτησή της στο Twitter έκανε δημόσια πρόσκληση. H Λίντσει Λόχαν έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλά μου κορίτσια: Britney Spears και Paris Hilton ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Beyonce».

Δέκα ημέρες έχουν περάσει μόνο  από την γέννηση των διδύμων της Beyonce αλλά φαίνεται ότι η φίλη της έχει, άλλα σχέδια για εκείνη. Βέβαια, αν η τραγουδίστρια καταφέρει να έρθει στα γενέθλια της φίλης της, δεν αποκλείεται να έχει μαζί της τον σύζυγο με τα παιδιά τους.

 

Η Λίντσεϊ Λόχαν αυτή την περίοδο εγκαινίασε τη δική της  lifestyle ιστοσελίδα  και υπόσχεται ότι μέσα από αυτήν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον «αποκλειστικό κόσμο» της.

«Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον», υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.